ГЕРБ се оказаха абсолютно неспособни да направят кабинет. Те не

...
ГЕРБ се оказаха абсолютно неспособни да направят кабинет. Те не
Коментари Харесай

Венко Сабрутев: Няма как да подкрепим кабинет с ГЕРБ

ГЕРБ се оказаха безусловно неспособни да създадат кабинет. Те не биха могли да го създадат, тъй като никой, с изключение на Движение за права и свободи не припознава ГЕРБ като сътрудник. Това сподели в студиото на Нова ТВ депутатът от „ Продължаваме промяната “ Венко Сабрутев.

Няма по какъв начин да подкрепим държавно управление с присъединяване на ГЕРБ. Но сме подготвени да приказваме за огромните тематики в политиката. (...) Какви гаранции могат да поемат господин Борисов и ГЕРБ. Те си сменят непрекъснато мнението, Борисов е човек, който не държи на думата си.(…) Вижте по какъв начин гласоподаваха на 23 декември - ГЕРБ гласоподаваха срещу увеличението на приходите – на минималната заплата, пенсии, срещу парите за децата.(…), Те работят против ползите на обществото.  Когато Бойко Борисов надуши власт стартира да раздава постове. Той сподели, че ще направи Христо Иванов министър-председател. Той има подготвена скица в главата си. Нещата няма да се случат както той желае, посочи Сабрутев.

Що се отнася до това дали има отдалечаване сред Демократична България и Политическа партия – депутатът изясни, че няма напрежение, това още веднъж е с концепцията да се отклони вниманието от основната тематика за цената на газа.

Сабрутев сподели графика, на която се вижда, че цената на природния газ за българските консуматори е по-висока от цената на европейските тържища при ръководството на ГЕРБ. А това значи, че сме плащали милиарди на съветската страна през „ Газпромекспорт “. Трендът се обръща при държавното управление на Кирил Петков, когато българските жители заплащат 50% по-ниски цени в сравнение с са на европейските тържища.

Сабрутев се опита да опровергае още една тежка неистина –  твърди се, че съгласно Плана за Политическа партия ще затворят въглещните централи у нас. Ако има такова решение, то е взето от служебното държавно управление на Стефан Янев, уточни депутатът от Политическа партия.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР