ГЕРБ-СДС внася предложения в бюджета по различни сектори, които ще

...
ГЕРБ-СДС внася предложения в бюджета по различни сектори, които ще
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС внася предложения в бюджета по различни сектори за около 200 млн. лв

ГЕРБ-СДС внася оферти в бюджета по разнообразни браншове, които ще бъдат на стойност към 200 млн. лева Това стана ясно от депутатът Деница Сачева след срещата с КНСБ в Народното събрание, съобщи кореспондент на " Фокус ".

Сачева уточни, че намират настояванията на синдикатите за обективни, защото в избрани браншове има фрапантно закъснение и инфлацията не е обезщетена в приходите.

Точните планове ще бъдат импортирани като оферти в бюджета идната седмица.

Най-голямото предложение е за 150 млн. лева, които да отидат за Министерство на вътрешните работи. Предложения се плануват и в областта на културата, както и за чиновниците на Национален осигурителен институт. 

" Намираме се в средата на годината. Добре познавам потенциала на администрацията да влага средства. Само европейското финансиране, което имаме да похарчим до края на годината, е 8 милиарда, в случай че не желаеме да изгубим пари. Определено има запас в финансовата стратегия, макар че изобщо не харесваме метода, при който финансовите средства се канибализират и се втечняват, както се случи предходната година ", разяснява Томислав Дончев.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР