ГЕРБ-СДС разпространи позиция по повод предложенията на ПП-ДБ за промени

...
ГЕРБ-СДС разпространи позиция по повод предложенията на ПП-ДБ за промени
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС с позиция по повод предложените конституционни промени от ПП-ДБ

ГЕРБ-СДС популяризира позиция във връзка предложенията на ПП-ДБ за промени в Конституцията, които обединението изложи по-рано през днешния ден, създадени взаимно с " Правосъдие за всеки ".

Първата политическа мощ декларира следното:

Парламентарната група (ПГ) на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили ясно е заявила готовността си за присъединяване в общ план за смяна на Конституцията, дружно с " Продължаваме промяната - Демократична България " (ПП-ДБ) и Движение за права и свободи. Консултациите сред политическите сили започнаха при образуването на 49-ото Народно заседание и разумно ще завършат с общ план за изменение на главния закон. Това се показва в позиция на ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили до медиите по отношение на конституционните промени.

ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили взе участие в общите законодателни начинания и подсигурява 69 гласа за нужното болшинство за приемането на измененията в българската Конституция, които са получили утвърждението на трите парламентарни групи, разясняват още от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР