ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания със събитие в Плевен. Пред симпатизанти

...
ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания със събитие в Плевен.
Пред симпатизанти
Коментари Харесай

Всички на бой с Партията на Посредниците

ГЕРБ-СДС откри предизборната си акция със събитие в Плевен.

Пред симпатизанти на партията водачът на ГЕРБ Бойко Борисов акцентира, че инфлацията у нас все още е чудовищна и запита: При това състояние защо повдигане на пенсии и заплати приказват.

Няма сфера, в която нещо да се е подобрило – всичко се е строшило. Промяната унищожиха всичко направено, разяснява още Борисов.

Той назова групировката на Кирил Петков и Асен Василев „ Бели Якички ” и „ Партия на Посредниците, която би трябвало по всякакъв начин да бъде побеждавана ”.

Не е значимо кой подвига пенсиите, а кой ги заплаща. Ние ще ги удвоим, само че да пристигна някой трети, който да ги заплати.

Така разяснява нарастването на парите за пенсионерите водачът на ГЕРБ.

Той акцентира, че мъчно се работи и мъчно се изкарват пари, с цел да се подвигат заплащанията.
Ако не прогоним тези измамници – Партията на Посредниците, ни чака жанвиденова зима. На тези избори е последният късмет да вкараме някакъв разсъдък в страната! – сподели още Борисов в Плевен. Ако бяхме оставили “промяната “ още 2-3 месеца на изборите щяхме да ги бием с 40-50%. Но през днешния ден към този момент нямаше да можем да създадем нищо. Сега единствено се харчи без да се създава. 4,76 милиарда, изтъквам Национален статистически институт, сме изнесли отвън страната единствено за газ и нефт посредством медиатори. Парите, които се заплащат повече, отиват непосредствено при Асен и Киро. През МЕТ и румунския Газпром и през Лукойл и Литаско за Швейцария. За пет месеца – близо пет милиарда изчезнаха в нечий джоб. До края на годината ще станат 10 – сподели още Бойко Борисов, който се срещна и с представители на здравния бранш в Плевен и посети най-голямата общинска болница.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР