ГЕРБ-СДС няма да погазят дълга и честта си, в НС

...
ГЕРБ-СДС няма да погазят дълга и честта си, в НС
Коментари Харесай

Георги Георгиев: ГЕРБ-СДС ще следваме дълга си, и в НС ще работим за всички българи

ГЕРБ-СДС няма да погазят дълга и достойнството си, в Народно събрание ще работят за всички българи, съобщи определеният за народен представител в 50-ия парламент Георги Герогиев - до неотдавна заместник-председател на Столичния общински съвет от ГЕРБ-СДС

" Преди четири години и половина поставих за първи път клетва като общински консултант - да пазя жителите на София и във всичките си дейности да се управлявам от техните ползи като работя за тяхното благополучие. Това беше първата ми клетва за социална работа. Приех я съществено. И не я наруших нито един път. Така ще е и отсега нататък. " - написа той в профила си във Facebook.

" Започнах като общински консултант от гражданската квота - не бях партиен член. После бях определен да управлявам бюджетната комисия през двете най-тежки години на тествания поради Коронавирус,огромните спомагателни разноски и фрапантно намалелите доходи, изключително в градския превоз. Преминахме с общи старания през бурята. " - припомня Георгиев.

" Избран бях за ръководител на общинския съвет през септември 2021 година и работих отдадено, с цел да оправдая упованията на жителите. За да мога да ги виждам в очите с възприятие за изпълнен дълг.

Преодоляхме стотици трудности пред града дружно с госпожа Фандъкова, екипа ѝ и сътрудниците ми от ГЕРБ-СДС. С помощта и на съветници от други политически групи по обособени тематики. Увеличихме с над 60% броя на решенията на общинския съвет единствено за две години – през този интервал събрахме поддръжка за общо 2225 решения, което е връх.

Гордеем се с постигнатото, съжаляваме за някои неточности – най-вече от предоверяване и бързане. Благодарен съм за скъпите уроци от хилядите жители, с които съм се срещнал и на които съм се опитвал да оказа помощ – не като някакъв жест, претендиращ да бъде оценен, а с ясното схващане, че това ми е работата и дълбокото разбиране, че хората заслужават точно такова отношение. " - споделя още той, като продължава с равносметка на направеното.

" През последните месеци ръководството на Столична община и активността на съвета се свеждат главно до оправдания от новите ръководещи, поредност от кавги от непросветеност и неведение, отвращение за учене и взаимна работа… и замеряне с камъни и тиня. Но градежът не става с тиня. Стопаните на града би трябвало да го обичат и да милеят за него, да не жалят старания и да надмогват себе си, търсейки нужната им поддръжка от съперниците си. Поне по този начин опитвахме да постъпваме ние.

Грешили ли сме – да. Но кое е повече – всичко направено, което остава или просто изговореното? Не се срамя от нито едно наше деяние, признателен съм за поддръжката на всички партии и политици, с които сме работили, на чиновници в общината и в общинските сдружения. "

" От на следващия ден поемам нова отговорност и ще положа нова клетва: “Заклевам се в името на Република България да съблюдавам Конституцията и законите на страната и във всичките си дейности да се управлявам от ползите на народа. “

Изминатият път ми дава съображение да имам вяра, че няма да я наруша. Заедно с народните представители от групата на ГЕРБ-СДС в Народното събрание няма да погазим дълга и достойнството си и ще работим в името на всички български жители, тъй като го заслужават. " - споделя още Георги Георгиев. /БГНЕС

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР