ГЕРБ-СДС не отстъпват Външно министерство на Продължаваме промяната-Демократична България (ПП-ДБ).

...
ГЕРБ-СДС не отстъпват Външно министерство на Продължаваме промяната-Демократична България (ПП-ДБ).
Коментари Харесай

Борисов заплашва: Или Външно остава на ГЕРБ, или избори 2 в 1

ГЕРБ-СДС не отстъпват Външно министерство на " Продължаваме промяната-Демократична България " (ПП-ДБ). Ясно и тъкмо: Мария Габриел - министър председател. Това сподели пред публицисти в Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Щом има такава алена линия, разбираме ги. Единственото, което можем да предложим рационално е най-малко изборите да са 2 в 1, да не харчим отново 300-400 милиона ", акцентира Борисов.

" Потресен съм от изявлението на Денков, който желал външно министерство, че да се чува гласът на ПП-ДБ, а не на България, на държавното управление и на народа. Сега като са отишли Богданов, Василев, Радев в Съединени американски щати - единствено министри на Политическа партия, чий глас чуват там ", попита Борисов.

Няма сглобка, опозиционните партии дадоха време, с цел да се случи нещо вероятно. Това разяснява пред публицисти той след вчерашния избор на заместник-председатели на Столичния общински съвет.

По думите му обаче " то не може да случи с такива кметове ".

" Видяхме, че както в страната, по този начин и там, те не могат да се оправят, кметът не може да направи болшинство ", сподели той.

Борисов разгласи, че не престават да се " намират торби с флашки, измами, в случай че това се окаже по този начин - отиваме на избори. "

Лидерът на ГЕРБ счита, че СОС няма да може да работи макар избора на зам.-председатели. На въпрос за какво тогава през вчерашния ден е подсилен избора на тези ръководители той отговори:

" Защото през вчерашния ден, в случай че не беше минало това, през днешния ден към този момент щяхме да сме на избори. "

Председателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски разяснява изявлението на Бойко Борисов за избори 2 в 1.

Според него подобен вид не е добър за страната, само че за Движение за права и свободи би бил добър. Пеевски уточни, че са подготвени за избори, само че страната не би трябвало да се тласка в тази рецесия. Колегите би трябвало да се овладеят от ПП-ДБ, да си изпълнят това, което е записано за Министерство на външните работи (МВнР), и да вървим напред в името на България, счита още Пеевски.

В отговор на въпрос за „ сглобката “, той сподели, че в случай че някой я счупи, то това биха били ПП-ДБ. Попитан дали е записано някъде, че Министерство на външните работи би трябвало да остане при ГЕРБ, Пеевски отговори: „ то е на ГЕРБ “. По думите му ПП-ДБ би трябвало да се овладеят, да схванат, че не може да се случва каквото изискат, както изискат, и да се научат, че писаните неща би трябвало да се съблюдават.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР