ГЕРБ-СДС имат пълната подкрепа на евроатлантическата общност. Затова сме поели

...
ГЕРБ-СДС имат пълната подкрепа на евроатлантическата общност. Затова сме поели
Коментари Харесай

Борисов: От Промяната се отървахме лесно, сега трябва да се спасяваме от Спасителите

ГЕРБ-СДС имат цялостната поддръжка на евроатлантическата общественост. Затова сме поели уговорката да има промяна на правосъдната система. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Златоград, представен от БГНЕС.

Ще похарчим нови 80 млн. за пети подред избори, с цел да произведем един и същи резултат. Продължаващият две години безпорядък в политическия живот може да се реалокира в този момент и в общините. Един юноша се закичи с етикета „ Спаси “. Ще би трябвало да спасяваме София от „ Спасителя “. От „ Промяната “ се отървахме елементарно, в този момент да забележим по какъв начин ще се спасяваме от „ Спасителите “, разяснява водачът на ГЕРБ. 

Борисов подсети, че точно с помощта на ГЕРБ в Народното събрание са признати законите за поддръжка на Украйна, които са разрешили на българските политици, в това число на президента Румен Радев да бъдат с високо вдигната глава в Брюксел.

„ Белият и либерален свят поддържа Украйна. Винаги съм бил за уравновесена политика, само че ние осъждаме избиването на дами и деца, което се случва всеки ден там. Никой от нас не е военнолюбец, военнолюбците са други. Представете си, в случай че нас ни бяха нападнали? Затова участието ни в НАТО не е факсимиле “, акцентира Борисов.

Той съобщи, че сега България стои добре на интернационалната сцена и това се дължи най-много на обстоятелството, че ГЕРБ през последната година лидира в българския парламент по въпросите на интернационалната политика, от поддръжката за Украйна до разрешаването на разногласието с РСМ.

„ Как щеше да се усеща Радев, в случай че по наше предложение българският парламент не беше приел за оръжията на Украйна. Кой реши тази задача? ГЕРБ. В предходния парламент, когато управляваше Петков, те не посмяха. Аз бях водач на процеса да присъединим РСМ за Европейски Съюз. Кой, в случай че не ГЕРБ, даде опция България да има цяла ескадрила F-16. Да не изброяваме и другите закони, които направихме и са в интерес на България и президентът Радев, който да има физиономия, когато отиде в Брюксел “, акцентира Борисов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР