ГЕРБ и Продължаваме промяната днес показаха различно ниво. Това каза

...
ГЕРБ и Продължаваме промяната днес показаха различно ниво. Това каза
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Възможно е да има правителство по политики

ГЕРБ и " Продължаваме промяната " през днешния ден демонстрираха друго равнище. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, откакто малко по-рано управленията на двете парламентарни групи се срещнаха. Според него е допустимо да се стигне до основаване на " държавно управление по политики ".

Според него в сходно държавно управление могат да вземат участие под някаква форма всички партии, без " Възраждане ", въпреки да позволи диалози по обособени политики и с тях. И добави, че това държавно управление може да извърши 30-40 ограничения и по-късно да се разпадне.

" Има опция да се надгради доста. Особено в случай че спрем да слагаме егото и с кой мандат кой какво би направил. Важно е да се седне и да се приказва - и с госпожа Нинова, и с " Възраждане ". В обществената сфера можем да реализираме и конституциони болшинства ", сподели Борисов.

Според Борисов първият метод е да продължат единствено специалистите на двете партии. Другият вид е в бюджетна комисия да се поканят министерство на финансите и Българска народна банка. Така ще е ясно какъв брой тъкмо в действителност ще е Брутният вътрешен продукт - тематика, по която ГЕРБ и " Продължаваме промяната " са на друго мнение.

" Не се занимавайте с кой мандат. Няма никакво значение. Народът ни сподели - не можете да вършиме сами държавно управление. Още по-лошо се отнесе с " Продължаваме промяната ", " Демократична България ".

Народът сподели - намерете вид да се работи. Ако се възстановяват връзките сред политическите партии, ще се стигне до държавно управление по политики ", сподели Борисов.

И добави, че то ще е с къс мандат - да вземем за пример до локалните избори.

" Но в случай че работи добре никой публицист няма да се сети да пита за какво мандатът се е удължил ", сподели Борисов.

Той благодари на президента Румен Радев, че демонстрира схващане и не бърза с раздаването на мандатите.

" Войната в Украйна няма по какъв начин да свърши. Това значи някакъв ексцентричен ход. Този спор, в случай че не се позволи, ще отидем до нуклеарна злополука. За това би трябвало да имаме парламент.

Когато няма водеща партия, всеки министър председател, всеки министър, ще се преценява. Мащабна правосъдна промяна сме предложили. Нека да продължим в тази сфера. Днес няма спечелили и победени, има доста повече разсъдък Има повече мислене за народа и на страната, няма его ", сподели още Борисов.

Той посочи, че не канят никого за коалиция, " само че с тези стъпки е допустимо да се реализира някакъв резултат ".

" Искаме да създадем условия, в случай че имаме 30 политики. Я да забележим кой парламент е решавал повече от 30 политики? Ние единствено за няколко месеца тези неща да свършим - тогава може да се разпуснем и да отидем на избори през пролетта ", сподели още Борисов.

Той сподели, че ГЕРБ няма да бърза със състав на държавно управление. Изтъкна, че преди една седмица днешната среща би била невъзможна.

" Днес се организира един естествен парламентарен диалог. Хората желаят да виждат рационални хора, не зверове. Ние членуваме в съюзи. Те питат ".

Това сподели още Борисов. Според него може да се направи държавно управление, което да извърши 30-40 ограничения, и след това да се разпадне.

" Джорджа Мелони желае да пристигна да й покажа по какъв начин се пази границата. Викам й - към този момент няма какво да ти покажа. Виктор Орбан от мене видя, та направи в Унгария същото ".

Това сподели Борисов във връзка случая на границата, при който почина граничен служител на реда. Според него президентът би трябвало неотложно да смени министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев.

" Преди две години сходни вести бяха невъзможни, това не можеше да се случи ", съобщи Борисов и изрази съболезнования за починалия служител на реда.

И добави, че когато той е управлявал не е имало дупки по оградата на границата, а българските граничари са били подпомагани от турските. И България е била за образец в цяла Европа във връзка с оправянето с мигрантския напън.


Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР