ГЕРБ и ОП със законодателна инициатива за личния фалит. Промени

...
ГЕРБ и ОП със законодателна инициатива за личния фалит. Промени
Коментари Харесай

ГЕРБ и ОП обещаха широка дискусия за личния фалит

ГЕРБ и Оперативна програма със законодателна самодейност за персоналния банкрут. Промени в закона за отговорностите и договорите внасят двете обединения. Красимир Ципов акцентира, че тематиката е значима и би трябвало да й се обърне внимание. Проблемът е бил разискван на съдружен съвет. Европейската процедура по тематиката е съветвана с евродепутата Емил Радев.

Искрен Веселинов посочи: " Днес е добър ден за българската народна власт. " Слага се завършек на фигурата на безконечния дебитор. Предлага се 10 годишна отминалост за събиране на отговорностите.

Предложенията касаят единствено добросъвестните длъжници. Патриотите са удовлетворени, че самодейността им към този момент е обща с съдружния сътрудник. Двете обединения желаят социална полемика, само че тя ще се случи след отпадане на противоепидемичните ограничения. Емил Радев сподели, че сме единствената страната в Европейски Съюз без такава норматива уредба. За търговците има 10 годишен давностен интервал, само че подобен няма за физическите лица. У нас има проблеми и на умряли длъжници, които " завещават " дълга на наследниците си. Това не е обикновено да става в страна членка на Европейски Съюз, безапелационен бе българският представител в Екологичен потенциал.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР