ГЕРБ и ДПС да кажат как те си представят избора

...
ГЕРБ и ДПС да кажат как те си представят избора
Коментари Харесай

Лена Бориславова: ГЕРБ все още ли настоява 1/3 от регулаторите да са за ДПС?

ГЕРБ и Движение за права и свободи да кажат по какъв начин те си показват избора на регулаторите. Това призава пред бТВ Лена Бориславова. И попита дали към момента държат на предлагането си в тях да има квоти - 1/3 за ГЕРБ, 1/3 за Движение за права и свободи и 1/3 за " Продължаваме промяната - Демократична България ".

Подобна теза бе изразена преди време от Десислава Атанасова като шеф на парламентарната група. След това обаче тази концепция бе отречена от самия Борисов.

" Не знам за какво когато някой ти дава обещание една трета това не е делкане на страната ", сподели Бориславова във връзка коментар на Делян Пеевски от през вчерашния ден.

Бориславова призва ГЕРБ да кажат своята визия по какъв начин да се попълнят регулаторите. Според нея от " Продължаваме промяната - Демократична България " от дълго време желаят да се организира този диалог.

Тя сподели още, че е допустимо да има и различен документ, а не оферти от тях меморандум

" Не разбирам тази свръх реакция. Да чуем тяхната визия за регулаторите - плаващи болшинства, подвластни политически лица, Досега регулаторите са били избирани с вътрешнопартийни сделки ".

Това сподели още Бориславова.

Очаквайте детайлности!
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР