ГЕРБ губят изборите в София и в други големи български

...
ГЕРБ губят изборите в София и в други големи български
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: ГЕРБ и ДПС измислиха скандала с машините, защото губят изборите

„ ГЕРБ губят изборите в София и в други огромни български общини и дружно с Движение за права и свободи измислиха тази подправена вест с операциите за машините на гласоподаване.

Това съобщи съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов на ексклузивен брифинг във връзка изказванията за манипулиране на вота при машинното гласоподаване.

„ Всичко потегля от някаква митична информация на ДАНС, която е подписана от заместник-председателя на ДАНС. В по-спокойна конюнктура след изборите ще би трябвало посредством парламентарен надзор да установим какво съдържа тази информация, за какво е подписана от заместник-председателя “, съобщи Атанасов, съгласно който „ най-добре е ДАНС да не се занимават с избори “.

„ Изборите по закон се провеждат от ЦИК и дано ЦИК да взема решение дали да има или да няма машинно гласоподаване, не се тормозим от техните решения. Искам да кажа и на гласоподавателите – не се тормозете от Костинбродската спекулация, тъй като единствено високата изборна интензивност ще дефинира кой да ръководи “, добави Атанасов.

Очаквах предизборни циркове, само че това надмина всичките ми упования, сподели съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков.

„ То не бяха „ Лукойл “, несъгласие, 73 стотинки, внезапно включиха кодове, машини. Ние знаем, че те губят изборите в София и знаем, че евентуално ГЕРБ може да са трета политическа мощ в София. Това е нещо доста друго, като политическа обстановка и се чудноват какво да измислят “, сподели Петков.

„ Изобщо не ни е боязън да излезем на книжен избор “, безапелационен е Петков.

„ Важно е да излезем да гласуваме, с цел да покажем, че вотът на българите е по-силен от всевъзможни операции и е време да си вземем назад градовете “, добави той.

„ Наблюдаваме един под паника финален ден от акцията, самият факт, че председателският съвет на Народното събрание отвън всевъзможни свои пълномощия се употребява като следствен орган, който не е ясно следствие ли прави, избори ли провежда, какво общо има председателският съвет, който внезапно прави с това. Ясно се вижда, че се прави опит да се експлоатира следващата тайна доктрина, флашки, изтекли кодове и така нататък, всички тези втръснали ни до безумство неграмотности се рециклират “, сподели Христо Иванов, водач на Демократична България.

На въпрос на Българска национална телевизия по какъв начин ще наподобява некоалицията след изборите, Кирил Петков отговори, че ще отстояват правилата си, промените, в които имат вяра и ще се борят за тях.

„ Това е методът, по който ще продължим и след изборите, тъй като осъзнаваме и това е нашата отговорност, че ние сме стожерите на смяната в България “, сподели Петков.

Хората не са глупави, разяснява той:

„ Костинброд сме го гледали, всевъзможни други операции сме гледали, само че си мисля, че хората към този момент не могат да бъдат излъгани. Днес те (б.а. партиите) преиграха. Управлението след изборите ще наподобява по същия метод и ще бъде кардинално “, добави Кирил Петков.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР