ГЕРБ губят изборите в София и други големи градове и

...
ГЕРБ губят изборите в София и други големи градове и
Коментари Харесай

ПП-ДБ обвини ГЕРБ и ДПС, че са сътворили нова „Костинбродска афера“

ГЕРБ губят изборите в София и други огромни градове и по тази причина дружно с Движение за права и свободи измислиха подправена вест, че се готвят операции с машините за гласоподаване. Всичко потегля от някаква митична информация на ДАНС, която е подписана от заместник-председателя на ДАНС. Най-добре е ДАНС да не се занимава с изборите. Гражданите да не се поддават на тази нова костинбродска спекулация. “

Това съобщи съпредседателят на ПГ на „ Продължаваме промяната – Демократична България “ Атанас Атанасов.

Той подсети, че Централната изборна комисия е органът, който дава отговор са провеждането на изборите по закон. " Нека ЦИК да взема решение ”, уточни Атанасов и прикани хората да не се поддават на тази " нова Костинбродска спекулация ".

Според Кирил Петков днешният цирк е основан от ГЕРБ, тъй като те с изключение на, че губят изборите в София, ще бъдат и трета политическа мощ.

„ Въобще не ни е боязън да излезем напълно на книжен избор, значимо е да излезем и всички да гласуваме. Време е да си вземем градовете назад “, сподели още Кирил Петков.

Христо Иванов пък окачестви изказванията за операция на машинното гласоподаване като „ под паника финален ден от акцията “, съобщи БГНЕС.

Всички български жители с обикновена техническа просветеност знаят, че машините от дълго време не регистрират предизборния резултат . Всичко това, което се приказва просто не може да докара до имитация на изборите. Нека ЦИК да провежда изборите, да си направи оценка, да си вземе решение. Какъвто и да е методът на осъществяване на изборите, нас ни вълнува само изборите да бъдат извършени почтено “, акцентира Иванов.

Той прикани хората, който следят тази „ зле скалъпена инсценировка “, да излязат да гласоподават. Христо Иванов изрично съобщи, че ново болшинство без Политическа партия няма да има.

Депутатът от ПП-ДБ Божидар Божанов, който е и някогашен министър на електронното ръководство, разяснява, че не може да се твърди за каквито и да е било операции, тъй като хората броят това, което е излязло от машините.

Божанов посочи, че изходният код е половин милион реда. „ За техническите хора цялата тази интрига звучи неуместни. Това е един избирателен цирк “, счита той.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР