ГЕРБ е в добро здраве. Смятам, че няма нужда от

...
ГЕРБ е в добро здраве. Смятам, че няма нужда от
Коментари Харесай

Десислава Танева: Слухове са, че Борисов ще става почетен лидер на ГЕРБ, кабинетът реши, че светът започва от него

" ГЕРБ е в положително здраве. Смятам, че няма потребност от промяна на управлението. Не съм чувала слуховете, че Бойко Борисов ще става почетен ръководител на партията ни на Националната конференция през днешния ден. Анализаторите единствено запълват телевизионно време ". Това съобщи някогашният аграрни министър Десислава Танева пред БНР.

" Позицията на ръководството, че светът стартира от него, не е вярна. Нито един човек не се е родил теоретичен. В бранш земеделие да вземем за пример се влиза като слон в стъкларски магазин. В България има с пъти повече зърно, в сравнение с използва, а се готви възбрана за експорт ", съобщи депутатът от ГЕРБ-СДС. Тя акцентира, че е определена от Сливенския изборен регион. Тя подсигурява за уволнения началник на горите в града Георги Дончев. По думите ѝ хората го познават, че е почтен човек. Танева напомни, че той е бил на протест на ГЕРБ и установи, че в това няма нищо неприятно, тъй като не живеем в 1944 година

Депутатът разяснява и проблемите в ръководещата коалиция поради назначенията в горите на Българска социалистическа партия. Танева описа за случай, при който човек е назначен на три позиции, до момента в който от " столетницата " откри титуляри.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР