Георги Семреджиев получи 20 години затвор, реши Софийският градски съд.

...
Георги Семреджиев получи 20 години затвор, реши Софийският градски съд.
Коментари Харесай

Съдът реши! 20 години затвор за Семерджиев

Георги Семреджиев получи 20 години затвор, реши Софийският градски съд. Той е наказан по общо 5 обвинявания. Семерджиев беше приет за отговорен за това, че към 23.00 ч.   на 5 юли в региона на бул. " Черни връх " в София е нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата и по този начин по несъобразителност е предизвикал гибелта на повече от едно лице.  За това обвиняване получи 16 години затвор. 
Прочетете още
Семерджиев е приет за отговорен по още 4 обвинения обвинения:

- На 10 юни, 2022 година, към 22.40 ч. е карал в „ Студентски град ” под влияние на дрога.  За това закононарушение е наказан на 2,6 години затвор и санкция от 1300 лева.

- На 10 юни 2022 година посочил подправен документ от Швейцария за ръководство на автомобил, за което  получава 5 години отнемане от независимост.

- За шофиране с подправени регистрационни номера  получава 11 месеца затвор.

- За владеене на наркотично вещество е наказан на  3 години затвор и санкция 7000 лева

Присъдата предстои на обжалване. Последните думи на Семерджиев пред съда бяха " Моля да бъда оневинен. Не съм управлявал колата ".

Прокуратурата изиска наказване от общо 22 години и половина затвор за Георги Семерджиев. За шофиране след приложимост на опиати, потребление на подправена шофьорска брошура, причиняване на гибел на две млади дами при злополука и владеене на опиати, както потребление на подправени регистрационни номера, прокуратурата изиска оптималното по закон наказване 15 години на Георги Семерджиев.

Прокуратура желае наказването да се извършва при първичен непоколебим режим и наказването му да бъде в допълнение увеличено с 1/2 заради особена високата социална заплаха както на подсъдимия, по този начин и на осъществените закононарушения.

Разноските по делото на Министерство на вътрешните работи са 37296 лв. и прокуратурата изиска те да бъдат платени от Семерджиев. Адвокатът на Семерджиев нападна тезата, че е потвърдено, че подзащитният му е управлявал мощния джип сега на злополуката. Той желае клиентът му да бъде оневинен за злополуката, при която починаха две млади девойки.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР