Георги Семерджиев, обвинен за катастрофата в София, при която загинаха

...
Георги Семерджиев, обвинен за катастрофата в София, при която загинаха
Коментари Харесай

Георги Семерджиев иска от съда да излезе от ареста

Георги Семерджиев, упрекнат за злополуката в София, при която починаха две млади девойки, желае да излезе от ареста. Той е подал молба за изменение на мярката му за неотклонение в по-лека. Делото е планувано за понеделник, 24 октомври, от 15:30 часа, оповестиха от Софийския градски съд.

Преди дни юристът му Мирослав Христов сподели пред Българска телеграфна агенция, че Семерджиев към момента не е дал пояснения за случая, който се случи на бул. „ Черни връх “ през юли т.г.

Към месец септември Семерджиев има повдигнати пет обвинявания, измежду които за държане на опиати, за шофиране без брошура и други. По случая „ Семерджиев “ стартира вътрешна инспекция в Министерство на вътрешните работи поради данни, че служители на реда са помагали на мъжа след злополуката, както и при други случаи, когато е бил спиран за инспекция. Проверката откри, че трима шефове на районни ръководства и шеф от пътна полиция не са упражнили задоволително надзор и пълномощията си, с цел да спрат други чиновници да " разпъват чадър “ над Семерджиев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР