Георги Кардашев е зам.-председател на и е един от най-обещаващите

...
Георги Кардашев е зам.-председател на и е един от най-обещаващите
Коментари Харесай

Георги Кардашев, ПП МИР: Моята кауза е правовата държава, свободата и справедливостта

Георги Кардашев е зам.-председател на и е един от най-обещаващите млади адвокати в България – Георги Кардашев. В момента работи като съучастник в една от най-реномираните адвокатски адвокатски фирми в София и е сертифициран посредник за разрешаване на извънсъдебни разногласия. Той е и един от най-успешните бизнес консултанти в столицата и един от най-хубавите адвокати в региона на комерсиалното право и публичните поръчки.
„ Вярвам, че Народното събрание на Република България по-силно от всеки път се нуждае от адвокати, които да сверят часовника на законодателството ни с бързоразвиващите се публични връзки ”, съобщи зам.-председателят на Политическа партия МИР. 
 Известният кардиолог доктор Пакеров е лидер на листата на Политическа партия МИР в Добрич Известният кардиолог доктор Пакеров е лидер на листата на Политическа партия МИР в Добрич
Д-р Владислав Пакеров е лидер на листата на Политическа партия МИР в Добрич за идните парламентарни избори. Той е един от най-хубавите и реномиран...
Той е безапелационен, че стремежът на всеки български жител към обективна правова страна е самобитен и безконечен блян към независимост. „ Именно поради този блян се съгласих да бъда лидер на листата от претенденти за народни представители на партия МИР в 24 изборен регион в София.  Готов съм да вложа професионалния си опит и знания на правист в тази идея ”, съобщи Георги Кардашев.
Зам.-председателят на Политическа партия МИР е приключил езиковата гимназия в Силистра, след което следва право в Софийския университет „ Св. Климент Охридски ”. Придобил е професионална подготовка по „ Управленски умения ” от „ Нов Български Университет ”, като е минал образование за посредници в " Център за разрешаване на разногласия " - София със специализация по комерсиална медиация.
Георги Кардашев е работил като юрист в разнообразни търговски сдружения, съветва и сдружения с нестопанска цел.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР