Георги Илиев – Майкъла даде интересен коментар за българските клубове

...
Георги Илиев – Майкъла даде интересен коментар за българските клубове
Коментари Харесай

Георги Илиев: Левски и ЦСКА нямат шанс да се конкурират с Лудогорец

Георги Илиев – Майкъла даде забавен коментар за българските клубове преди присъединяване им в квалификациите от европейските клубни шампионати. Илиев засегна проблемите в българския футбол пред SportalTV и уточни разликата сред първенеца Лудогорец и останалите клубове в Първа лига.

" Като махнем Лудогорец, всички други рано се прощаваха с присъединяване в европейските шампионати. Това приказва доста за равнището на българския футбол. Феновете на Левски, ЦСКА и Славия мечтаят да продължат напред. Отдавна играли до март месец. Приключваме до септември. Дано тази година имаме повече шанс. Нека треньорите не не помнят, че този, който дава пари, желае да си ги върне. В тези шампионати можеш да спечелиш пари и да продадеш играчи. Спас Русев направи доста професионално изявление Не може един треньор, пристигнал преди месец, да направи страховит тим. Трябва време на треньорите и тези, които вършат прехвърляния, да гледат какви играчи оферират. 80% от играчите не са по-добри от българските футболисти. Всеки желае подготвени играчи и по тази причина българските футболисти нямат време за развиване ", стартира Илиев.

" Венци Стефанов залага на български футболисти. Коректността към тима я няма в българските мениджъри, треньори и спортни шефове. Левски смени трима-четирима спортни шефове. Сега се приказва за австриец. По-добър ли е той от Букарев, Боримиров, Йовов, Ангелов? ЦСКА още няма състезателен шеф. Не знам кой каква служба заема в клуба. Когато някой заеме този пост, той би трябвало да си носи отговорността. Гриша Ганчев не бъркаше с прехвърлянията в Литекс, а бъркаше с треньорите. Всички звезди минаха през Литекс и след една година ги освободи. Тази година в ЦСКА имахме няколко положителни прехвърлянето и другото беше под междинното равнище. Левски имат трима-четирима и всичко друго е приблизително равнище. Не обръщаме внимание на нашите юноши и по тази причина са завършили на 20 години ", добави Майкъла.

" Отбори, на които не можеш да им изречеш името и не знаеш къде са на картата, играят като еднакъв с еднакъв с нашите отбори. Такива тимове би трябвало да ги бием с разлика. Ако Лудогорец не влезе в Шампионска лига, ще бъде проблем. В Лудогорец търсят освен това от това, което направиха тази година. Парите са в мачовете от евротурнирите. Няма кой да те гледа и да те купи, когато играеш с Верея. Фернандо Каранга коства най-много 1 млн. Не е играл нито в шампионатите, нито е първенец, нито е спечелил Купата. Не можеш в българското състезание да продадеш състезател. Лудогорец продава, тъй като играе в Шампионска лига. ЦСКА и Левски нямат късмет да се конкурират с Лудогорец. ", приключи Георги Илиев. Първа лига 1 кръг, петък 20 юли  ЦСКА-София 18:00  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР