Георги Христов изля гнева си в среднощен пост във Фейсбук,

...
Георги Христов изля гнева си в среднощен пост във Фейсбук,
Коментари Харесай

Георги Христов пак скочи срещу Лили Иванова - slava.bg

Георги Христов изля гнева си в среднощен пост във Facebook, в който бяха намесени имената на примата Лили Иванова и столичния кмет Йорданка Фандъкова. Явно написан в миг на афект, на сутринта нямаше и диря от поста. Повод за яростта му стана анулираният му за следващ път концерт на 4 ноември в зала 1 на НДК.

Певецът се ожали, че без спонсор няма по какъв начин да изпее най-големите си шлагери пред аудитория. "Ако се откри спонсор като госпожа Фандъкова на Лили Иванова, да заплати за зала 1 - 17 200 лв., както и за тон и светлина още 12 000 лева, концертът ми ще се състои. Другото при 50% претовареност е фантазия ", написа яростно изпълнителят. На идната заран той разгласи, че спектакълът му се анулира за идната година.
Оправда се с по-високия наем на залата, както и с големите разноски, които при 50% претовареност са непостижими за него. "Ако при тези условия направя театър, това ще е цялостна полуда от моя страна ", разгласи той.
Заради коронавирус рецесията концертът му от 4 ноември 2020 беше преместен за 22 април 2021 година Сега обаче стана ясно, че и на 4 ноември 2021 той няма да излезе пред почитателите си.
Той не за пръв път изригва против Лили Иванова. През април предходната година Христов нахока бТВ и Мартин Карбовски поради предаване, отдадено на колежката му, като ги назова лайнеметки и подлоги, написа Галерия. Лили също не е крила неприязънта си към сътрудника си. Тя нееднократно е казвала, че в никакъв случай не би пяла на една сцена с него....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР