Георги Георгиев остава в ареста за жестокото нападение над Дебора.

...
Георги Георгиев остава в ареста за жестокото нападение над Дебора.
Коментари Харесай

Георги Георгиев остава в ареста за жестокото нападение над Дебора

Георги Георгиев остава в ареста за жестокото нахлуване над Дебора. Това реши съдът в Стара Загора.

След 8 часа съвещание, прекъсвано от прекъсване на тока в правосъдната палата в Стара Загора, съдът не почете настояването отбраната на Георги Георгиев за смяна на непрекъснатата му мярка за неотклонение. Имало задоволително данни, че точно 26-годишният мъж е причинителят на тежките пострадвания против Дебора.

„ Считаме, че сме събрали задоволително доказателства, че обвиненото лице е направило закононарушението, за което са му предявени три обвинявания за тежки умишлени закононарушение. Удовлетворени сме от решението на съда ”, съобщи наблюдаващият прокурор Десислава Калайджиева.

Адвокатите на Георгиев считат, че съгласно резултатите от две експертизи, няма доказателства, че в нощта на нанасяне пострадванията против Дебора той е бил в дома й

„ Има нови експертизи, които оневиняват клиента ни ”, съобщи юрист Петко Кънев, бранител на Георги Георгиев.Адвокатите на Георги: Експертизите изрично отхвърлят опцията той да е нападнал Дебора

„ Няма какъвто и да е биологичен материал по облеклата на Георги, за които облекла прокуратурата твърди, че е бил в нощта на нападението над Дебора ”, съобщи юрист Валентин Димитров, бранител на Георги Георгиев.

Прокуратурата разгласи, че има задоволително и неоспорими доказателства, измежду които засичане на местонахождение по мобилен телефон, камери на АПИ и доста други, от които изрично се потвърждава, че Георгиев е причинителят на пострадванията против Дебора.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР