Георги Енчев, познат ни от хитовото дуо Румънеца и Енчев,

...
Георги Енчев, познат ни от хитовото дуо Румънеца и Енчев,
Коментари Харесай

МЪКА! Енчев потъна в скръб, загуби най-близкия си човек: Всички вие сте виновни, убихте го

Георги Енчев, прочут ни от хитовото дуо Румънеца и Енчев, показа за голяма фамилна покруса. Преди броени дни е изгубил татко си, а той хвърля съществени обвинявания към хората, които са спомогнали за този съдбовен край.
Известният реализатор е много краен в изрече си и не икономисва нищо на никого. Случилото се е потресаващо, само че сис сигурност има и други хора в неговото състояние, както си проличава и от мненията в мрежата под неговите думи.
„ Татко си отиде, без да мога да прегърна най-хубавия и благ човек, който съм срещал, без да можем да се сбогуваме! От месеци все се канех да излезем някъде единствено двамата, по мъжки, да му кажа какъв брой го обичам и да му благодаря за всичко, че ме отгледа и възпита, че продължава да ми оказва помощ и да се грижи за внуците!
И в този момент държа един лист хартия с печата на общината! Не бъдете такива простаци като мен, в случай че обичате някой му го кажете незабавно, и всеки ден, направете нещо благо за него, до момента в който можете! После е единствено една неописуема болежка “, поучава той приятелите си в мрежата.

Няколко часа по-късно събра храброст да опише какво тъкмо се е случило и да излее цялата си яд към виновниците той да загуби татко си.
„ Сърцето ми е цялостно с болежка и яд, като доста желая да “благодаря ” на една група субекти, които имаха решителен принос баща да се разболее и да го няма!
Искам да “благодаря ” на шефа на Сердика Добрич, който преди много години спря без причина да заплаща млякото на баща, който имаше плантация, като по този метод заемът му стана дължим и в следствие му взеха всичко. Същия този мега необут несъмнено мутрее с черната си “Г ” класа, а баща се разболя и го няма! Благодаря ти, мутро!
Благодаря на Насърчителна банка, в този момент ББР – Българска банка за развиване, която му отпусна 150к заем с 30к подкуп за банкерчето. Татко не си купи скъпи коли, а 60 крави от Австрия, бях дете и му превеждах от немски! Когато мутрата от Сердика спря да му заплаща млякото, същата НАСЪРЧИТЕЛНА банка вместо да помогне на един почтен български земеделец, го доубива като завежда дело за целия заем да се върне до 2 месеца.
Банката в следствие подкупва добричкия юрист на баща, който не апелира изфабрикувана втора оценка на имуществото му и по този начин за заем 150к минус 30к рушвет банката прибра 20дка стопанство в Добрич с 3 здания вътре, трактор, комбайна, два жилището и евентуално и всичко в стопанството! Взеха му и колата и остана да дължи 50000лв. Вие преценете! Бг правораздаване, бг реалност! Аз бях 18г нищо не можех да направя. ББР- банката, която подкрепяла българския бизнес.
Да, баща се разболя от диабет, човек учтив в предишния морал, не можа да преживее всичките мръсотии на прехода! Приятелите му ще потвърдят, а той имаше повече другари в сравнение с номера аз имам в телефона си! Всички го обичаха!
“Благодаря ” на псевдо лекарите в Пирогов незабавната болница, когато предишния декември го заведох в безпомощно положение, 20мин. стояхме на входа, без никой да ни обърне внимание, откакто започнах да крещя за доктор, излезе една мърша с очила и взе да ме пита какво му било кръвното, а той се изкривил, не може да приказва, трепери, на умиралка, една друга в различен кабинет вика: Кво ми го водите той се изпуснал! И това се назовава незабавна помощ?!
Това са лекари, нищо хуманно, нищо незабавно! Тате, елементарни ми за думите, само че тази страна, която толкоз обичаше, не се погрижи за теб с 395 лева пенсия щото били изгубени документите от комунизма доказващи правото ти на естествена пенсия! След 2 седмици лекуване в Пирогов се оказва, че никой не си е направил труда да направи скенер и да се види, че баща е претърпял лек инсулт, което в следствие води до втори гибелен, тъй като по този начин наречените лекари не ги е*е! За тях е следващия старец, който му е време да разчисти терена! Водиш човек в безпомощно положение и Пирогов за 2 седмици не откриват инсулт и не се вземат никакви ограничения!
Всички вие, отпадъци, убихте моя татко, той се споделя Енчо Енчев и е популярен, тъй като беше почтен, трудолюбив и огромна душа даже с непознатите, не като вас измекяри! Господ вижда “, написа Енчев в обществените мрежи.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР