Георги ДИМИТРОВ>Движението на ветераните в БСП също се мобилизира за

...
Георги ДИМИТРОВ>Движението на ветераните в БСП също се мобилизира за
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: ГЕРБ, ПП и ДБ са войнолюбци

Георги ДИМИТРОВ> Движението на ветераните в Българска социалистическа партия също се активизира за изборите. Те организираха среща с ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която ги срещна в детайли с трите съществени позиции на партията за мир, приходи и отбрана на фамилията. Нинова прикани възрастните хора от придвижването да хвърлят всички сили и опит, с цел да се срещнат с оптимален брой хора в София и по места, с цел да ги убедят какъв брой е значимо да се гласоподава за Българска социалистическа партия с бюлетина номер 1.
" Нашите съперници от ГЕРБ, Политическа партия и Демократична България са джендърски  партии, подкрепяни откъм гърба от Движение за права и свободи. Те не са си опция едни на други. ГЕРБ и ППДБ са дружно за войната, джендър идеологията, махането на паметника на Съветската войска и за незабавното влизане в еврозоната. Тези партии нямат разлики с изключение на едно - през целия ден се карат кой от тях е по-корумпиран и кой е откраднал повече. Иначе в политиките те са едно и също. 
За Нинова същинската опция на това нещо е Българска социалистическа партия. Тя обърна изключително внимание на политиката на социалистите против спекулата и приходите на хората.
" Трябва да продължим политиката за повишение на приходите и за битка с високите цени. Ние предлагаме бързо решение, а точно за три месеца да бъде натрапен таван на цените на стоките от дребната потребителска кошница. Докато президентът и служебният кабинет единствено следят инфлацията, хората ще умрат от апетит ", сподели водачът на Българска социалистическа партия. 
Тя осведоми присъстващите и за най-новата инструкция на Европейската комисия за заледяване на цените на тока за битовите консуматори в Европа. 
Наред с краткосрочните ограничения за таван върху цените и против повишаването на храните, Българска социалистическа партия предлага и съществени решения селското стопанство. Като тези за  възобновяване на унищожените от ГЕРБ напоителни уреди и за връзването им с язовирите. Социалистите ще водят борба за равнене на нашите евросубсидии с тези в другите европейски страни, даде обещание Корнелия Нинова. Освен това повече европари би трябвало да се разпределят за производителите на месо, мляко, сирене и зеленчуци и други, както и за нашата преработвателната промишленост. 
Лидерът на Българска социалистическа партия алармира и за голямата заплаха от замесване на България във войната тези дни, във връзка сваления американски безпилотен аероплан в Черно море и тайните договаряния, които служебния кабинет води за повече оръжия за Украйна и други събития. 
От Движението на ветераните поддържаха политиката на управлението на Българска социалистическа партия и показаха цялостна подготвеност и готовност за изборите на 2 април.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР