Георги Боянов поговри след загубата на Черноморец от Балкан с

...
Георги Боянов поговри след загубата на Черноморец от Балкан с
Коментари Харесай

Георги Боянов: Мисля, че ако не можеш да играеш, когато си гост и когато има пълна зала, значи си сбъркал спорта

Георги Боянов поговри след загубата на Черноморец от Балкан с 64:87 в мач №2 от финалната серия на Националната баскетболна лига. " Акулите " изпуснаха и двете срещи като посетители и ще опитат да се върнат в борбата за трофея в четвъртък в " Арена Бургас ".
 Балкан допира втора поредна купа след нов моноспектакъл на Мануел Суарес Балкан допира втора поредна купа след нов моноспектакъл на Мануел Суарес
" Реално, първия мач по-може да ни е гняв, тъй като бяхме в мача, през днешния ден тотално ни надиграха. В последна сметка всеки персонално си има задания, които би трябвало да свърши по време на мача. Треньорът е споделил на всеки самостоятелно, доста от играчите не ги съблюдават тези неща, което може би от тази млада възраст, от напрежение ли, от край ли, не знам. Когато ти се каже да пазиш в отбрана и да играеш по-отборно в нахлуване, би трябвало да го направиш, а не да мислиш единствено за нападението и отбраната - този съставен елемент въобще да не искаш да фигурираш, тъй че това са нещата. 

Бих споделил, може би единствено в първия мач имаше някакво психическо и физическо изтощение, само че за през днешния ден не мога да кажа такова нещо, тъй като имахме задоволително време от полуфиналната серия да се възстановим. Чисто мисля, че някои от момчетата, никой съвсем не е играл край с изключение на Ники Георгиев, и това им се отразява по някакъв метод, тъй като не се съблюдават нещата, които им приказваме и в съблекалнята и като " гейм проект ". То се вижда и на игрището, че тактически ни надиграват, което значи, че би трябвало да работим върху тези неща, които би трябвало да осъществим и които сме се разбрали. Като не се вършат няма по какъв начин да се случи и идващия мач отново ще е 20 точки за тях и завършваме. 

Ние можем да върнем серията в Ботевград, тъй като имаме задоволително качества всички, имаме - физически сме добре, само че чисто тактически, в случай че не оправим, няма да я върнем. Ако сме фокусирани всички и сме като едно цяло, както сме били в 90% от сезона, ще върнем серията - ще вземем една победа, ще вземем втора и може да се играе и пети мач, само че това чисто зависи от всеки един, всеки си има лична отговорност. 

Домакинското преимущество сигурно ще ни вдигне нас много. Въпросът е отново, в случай че го няма този фокус, резултатът може да бъде сходен. Естествено, ние пред нашите почитатели играем сигурно с друго лице, само че аз не мисля, че в случай че не можеш да играеш, когато си посетител и когато има цялостна зала, значи си сбъркал спорта - това е просто и ясно, тъй че. Тук бяхме два мача. Минимумът беше да вземем един, максимумът два - нищо от това не свършихме. Аз персонално няма да обвиня никого, само че когато има нещо, което сме се разбрали да създадем и не се съблюдава, а треньорът го е споделил, значи ти по този метод не помагаш на тима, тъй че дали чисто подбудите са за статистика, за това да си тръгнеш по-рано, след два-три дни, или каквото и да било, или тъй като на някой му липсва дома назад в чужбина или някой желае да се прибере у дома, аз не мога да отговоря на този въпрос. Знам че нещата не се извършват и не свършихме работата, за която бяхме пристигнали ", сподели Ловеча.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР