Георги Аспарухов-Гунди е легенда на българския спорт. Това написа във

...
Георги Аспарухов-Гунди е легенда на българския спорт. Това написа във
Коментари Харесай

Антон Хекимян: Гунди е легенда на българския спорт

Георги Аспарухов-Гунди е легенда на българския спорт. Това написа във " Facebook " претендентът за кмет, повдигнат от ГЕРБ,, откакто в столицата бе открит монумент на починалия футболист.

" Поколения се прекланят пред името на великия футболист от " Левски ", който до през днешния ден остава всеобщ любим. За мен беше чест да участвам на формалното откриването на монумент в памет на Гунди в парк „ Гео Милев “. Вдъхновението от майсторството на неговата игра въодушевява и днешните спортисти, които мечтаят да популяризират името на България пред света, както го правеше и той ", съобщи Хекимян.

Ето какво написа още той:

Георги Аспарухов-Гунди е легенда на българския спорт. Поколения се прекланят пред името на великия футболист от " Левски ", който до през днешния ден остава всеобщ любим. За мен беше чест да участвам на формалното откриването на монумент в памет на Гунди в парк „ Гео Милев “. Майсторството на неговата игра въодушевява и днешните спортисти, които мечтаят да популяризират името на България пред света, както го правеше и той. Затова вложенията в спорта са вложения и в здравето, и в духа ни.

Работата със спортните федерации и клубове е една от задачите на управническата ми стратегия. Заедно с тях ще приключим 4 нови спортни зали:

Залата за баскетбол в „ Слатина “; за спортна гимнастика в „ Лозенец “; възобновяване на стадиона на „ Горубляне “ и нови спортни стадиони за тенис и футбол в „ Люлин “.

Готови сме и с плановете за създаване на 6 нови спортни зали в дворовете на учебни заведения: 2 СУ във „ Витоша “, 51 СУ в „ Красно село “, 55 СУ в „ Студентски “, 56 СУ и 79 СУ в „ Люлин “ и 144 СУ в регион „ Младост “.

Ангажиментът, който аз и съветниците от ГЕРБ-СДС поемаме е да подпомогнем главните поправки и реорганизация на стадионите на „ Левски “ в парк „ Герена “ и на ЦСКА в Борисовата градина, като подсигуряваме запазване и разширение на парковата среда, в която се намират.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР