Георги Ангелов-Гонго, станал известен под тепетата като друсания дилър от

...
Георги Ангелов-Гонго, станал известен под тепетата като друсания дилър от
Коментари Харесай

Наркодилърът Гонго от Столипиново с нова изцепка, вихри се в Тик Ток с пачки по стотачки

Георги Ангелов-Гонго, станал прочут под тепетата като друсания дилър от Столипиново, жали наложената му присъда, научи медията ни. Припомняме, че пловдивчанинът бе осъден от Окръжен съд с 3 години затвор при първичен непоколебим режим и санкция в размер на 10 000 лв., откакто го призна за отговорен в три от петте обвиняванията, които му бяха повдигнати.

Гонго към момента е на независимост описаха наши източници от махалата. Той се подвизава по улиците на махалата, както и интензивно в обществените мрежи. Последното качено от него видео е отпреди дни, позирайки със стотици еврови банкноти с номинал от 100 и 50 евро. Атмосферата е домашна, а Гонго очевидно е в положително въодушевление, гол до кръста и смеейки се. Все едно в никакъв случай не се е изправял пред съда и не е наказван с цялата суровост на закона.

Хората от махалата не престават да се питат: „ От къде Гонго има финансовите средства, с които разполага? Как може незает татко на две деца да театралничи с толкоз пари, а в това време да е по документи незает?”.

Това не е единствената изцепка на Ангелов в обществените мрежи. В края на месец май предходната година мъжът провокира отрицателни реакции в обществените мрежи с дейностите си. Той качи невръстното си бебе в скута си и подкара лъскавата си кола. Освен това на предна седалка са били седнали две момиченца, които едва ли имат и 10 години. За похлупак, никой от пасажерите, а и самият лидер не са с предпазен колан.

Припомняме, че Гонго бе арестуван при започване на декември 2019 година. Той бе преследван в гетото, като при една от маневрите блъснал полицейската кола. Известният пласьор е бил заловен преди договорка, до момента в който чакал клиент. Когато видял служителите на реда мъжът, който бил спрял автомобила си против пощата в квартала, незабавно натиснал газта.

Пласьорът се опитал да се измъкне от преследващия го полицейски автомобил. При една от маневрите дилърът изгубил надзор над автомобила и блъснал патрулката. При конфликта няма потърпевши чиновници на реда. След това бил хванат от служителите на реда, които му сложили белезници. При залавянето му Ангелов изхвърлил найлонов плик с кафеникаво вещество. Според анализът, това било хероин.

След ареста униформените са претърсили два адреса и гаража на Гонго. Там са били открити две торби с дрога - синтетичен опиат с общо тегло 1,167 грама. Освен неразрешените субстанции, в жилищата са открити 10 броя муниции, за които Ангелов е нямал позволение.





Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР