Генг Шуан коментира изявленията на американското правителство, че Китай краде

...
Генг Шуан коментира изявленията на американското правителство, че Китай краде
Коментари Харесай

Китай Постави Тежък Ултиматум На Сащ!

Генг Шуан разяснява изказванията на американското държавно управление, че Китай краде технологии от Съединени американски щати.

Тази седмица американските разследващи организации обявиха пред Конгреса, че Китай е най-голямата комерсиална и военна опасност за Съединените щати. В обособен отчет се уточни, че Пекин ще копира технологии, които не може да направи самичък.

" Съединените щати са най-голямата мощ в света във връзка с технологиите, признаваме това. Но ние се надяваме, че Съединени американски щати могат да видят без предубеждения научния и софтуерен прогрес на други страни. Америка би трябвало да разреши и на другите да реализират прогрес, до момента в който се развиват ", съобщи Генг Шуан.

Съединени американски щати упрекна най-голямата и сполучлива китайска технология Huawei в кражба на технологии. Това стана откакто през 2018 година китайците записаха към 170% растеж на задграничните пазари, до момента в който техният директен съперник Apple записа една от най-слабите си години.

Американците подлагат на критика Китай и поради това, че страната взе участие прекалено много в стопанската система и оказва помощ на своите софтуерни компании, които се възползват от прекомерно огромни преференции. Според Америка това нарушава правилата на свободния и отворен пазар.

Администрацията на Тръмп възнамерява да вдигне цените си от 10 на 25 % за китайски импорт, който е на стойност от 200 милиарда $. Правителството ще премине към тези дейности през март, в случай че дотогава не бъде подписана договорка с китайците.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР