Genesis обяви цените и спецификациите за новия G90. G90 се

...
Genesis обяви цените и спецификациите за новия G90. G90 се
Коментари Харесай

Genesis G90: Корейският флагман - видео

Genesis разгласи цените и спецификациите за новия G90. G90 се предлага като общоприета версия с четири седалки или като версия с дълга база с четири седалки. Клиентите могат да избират сред 10 външни лакови покрития и пет интериорни цвята за кожата напа на общоприетата версия, както и три интериорни цвята за полуанилиновата кожа, налични извънредно за дългата версия.

Базовата версия на G90 стартира от 115 000 евро, а дългата версия се предлага от 125 000 евро. Под капака и на двете версии има 3,5-литров, V6 турбо, бензинов мотор, комбиниран с осемстепенна автоматизирана скоростна кутия. Поддържан от 48-волтов електрически компресор, G90 форсира от 0 до 100 км/ч за 5,2 секунди (дълга версия: 5,4 секунди) с мощ от 305 кВт/415 к.с. и въртящ миг от 549 Нм разполагаем от 1300/мин.

Многокамерното въздушно окачване употребява ориентирани напред камери, с цел да събира информация за идния маршрут и автоматизирано настройва адаптивните амортисьори към пътните условия. Управлението на задните колела има за цел да обезпечи по-добра маневреност при ниски скорости и да усили стабилността при високи скорости.



С фокус върху комфорта и удобството за пасажерите откъм гърба, G90 желае да впечатли с вътрешното си пространство. Дългата версия има 190 милиметра повече място за краката. И двете версии са предопределени да поглезят пасажерите на втория ред с набор от функционалности, в това число седалки Ergo Motion и подложки за крайници с функционалности за отопление, изстудяване и масаж.



Така наречената система Mood Curator и нейните четири режима могат да се употребяват за повлияване на настроението на борда, като се употребяват, наред с други неща, светлина, музика, аромати и функционалности за масаж. Антимикробните технологии са предопределени да поддържат аксесоарите на пасажерите чисти, а дървената обшивка вътре е направена от рециклирана целулоза посредством комплициран развой.



„ Като новият флагман на марката Genesis, G90 показва какво може да се реализира, когато разширите границите на технологиите и изобретателния дизайн “, сподели Лорънс Хамилтън, ръководещ шеф на Genesis Europe - „ Чрез своята неповторима композиция от пионерска технология, обичайната направа и първокачествен комфорт, G90 предлага в действителност първокласно преживяване - от завладяващо акустично преживяване поради звуковата система „ Virtual Venue 3D “ до производството на най-големия похлупак вид мида в автомобилната промишленост.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР