Генералният секретар на ООН Антониу Гутериш разговаря днес поотделно с

...
Генералният секретар на ООН Антониу Гутериш разговаря днес поотделно с
Коментари Харесай

Генералният секретар на ООН разговаря с външните министри на Русия и Украйна

Генералният секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш беседва през днешния ден поотделно с съветския външен министър Сергей Лавров и украинския външен министър Дмитро Кулеба, сподели представителят на Организация на обединените нации Стефан Дюжарик, представен от Ройтерс.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 328
Гутериш изрази " съществено безпокойствие " пред двамата министри поради нарасналото напрежение и " приветства продължаващите дипломатически разисквания за усмиряване на напрежението ", съобщи Дюжарик.

По думите му генералният секретар на Организация на обединените нации " още веднъж е подчертал обстоятелството, че няма опция на дипломацията ".

Говорителят сподели, че не се възнамерява евакуация или пренасяне на личен състав на Организация на обединените нации от Украйна.

 
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 328  Руски наемници с шпионски връзки усилват наличието си в Украйна Руски наемници с шпионски връзки усилват наличието си в Украйна  НАТО: Русия да изтегли силите по границата с Украйна, с цел да се реализира спокойно решение НАТО: Русия да изтегли силите по границата с Украйна, с цел да се реализира спокойно решение  Още американски изтребители Ф-15 дойдоха в Полша Още американски изтребители Ф-15 дойдоха в Полша
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР