Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг отмени поредица срещи в

...
Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг отмени поредица срещи в
Коментари Харесай

Генералният секретар на НАТО отлага пътуване до Германия и Румъния заради херпес

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг анулира поредност срещи в Германия и Румъния, тъй като се е заразил с херпес зостер след прекараната предишния месец коронавирусна зараза , съобщи Асошиейтед прес, като се базира на неговата канцелария.

" Генералният секретар ще реализира плануваното си посещаване в Германия и Румъния отдалечено вместо присъствено. Той е диагностициран с херпес зостер - заболяване, което може да се появи след прекаран КОВИД-19 - и работи от у дома ", сподели представител на НАТО.

63-годишният Столтенберг по стратегия трябваше да се срещне в четвъртък в Берлин с немския канцлер Олаф Шолц и с министърката на защитата Кристине Ламбрехт . В петък бе планувано той да посети Букурещ.

Бившият норвежки министър председател , който е изцяло имунизиран против Коронавирус , се болести с ковид при започване на предишния месец и беше заставен да работи от у дома по време на срещата на външните министри от НАТО в Берлин на 14 и 15 май.

Херпес зостер се предизвиква от херпесния вирус , който предизвиква варицелата. Той неведнъж се демонстрира като кожен обрив с мехури . При възрастните може да протече изключително мъчително, отбелязва АП.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР