Генералният директор на Руския съвет по международни въпроси Андрей Кортунов

...
Генералният директор на Руския съвет по международни въпроси Андрей Кортунов
Коментари Харесай

Съветник на Кремъл призна, че е шокиран от нападението срещу Украйна

Генералният шеф на Руския съвет по интернационалните въпроси Андрей Кортунов съобщи в извънредно изявление за Скай нюз, че е шокиран от решението на Владимир Путин да нахлуе в Украйна.

Скай нюз напомни, че Андрей Кортунов нееднократно е защитавал дейностите на Кремъл в предишното, само че нахлуването в Украйна го е предиздвикало да се чуди какво в действителност си мисли неговият президент.

В изявлението за Скай нюз Кортунов съобщи, че в действителност е бил шокиран, тъй като постоянно е мислил, че военна интервенция е неприемлива. Според него в този момент е доста значимо Русия да предприеме стъпки да завърши тази война колкото се може по-скоро.

Моят съвет през днешния ден, предвид на обстановката на място, е постигането на помирение да се трансформира в главен приоритет, сподели Кортунов.

Съветникът на Кремъл съобщи, че не схваща логиката в дейностите на Путин. Скай нюз означи, че Путин е лимитирал групата от съветници единствено до по този начин наречените „ силовики “ или твърдолинейни генерали и разузнавачи, а хора като Кортунов, които проповядват по-голяма интеграция с останалия свят, са били изолирани.

„ Депресиран съм “, сподели Кортунов в изявлението и добави: „ Мисля, че доста хора в Кремъл несъмнено също са депресирани, тъй като цената е доста висока, тъй като умират хора и това е нещо, което в никакъв случай няма да забравим “.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР