Генерал-полковник от въоръжените сили на Украйна Сергей Попко, ръководителят на

...
Генерал-полковник от въоръжените сили на Украйна Сергей Попко, ръководителят на
Коментари Харесай

В САЩ знаят кога руснаците ще настъпят към Киев и как ще завърши това

Генерал-полковник от въоръжените сили на Украйна Сергей Попко, ръководителят на Киевската градска военна администрация (КМВА), направи значимо изказване за жителите. Командирът на жълто-сините сподели, че сега съветска офанзива против столицата Бандерщата няма да има. В смисъл, че той персонално от земята, както и янките от космоса не виждат основаването на капацитета, нужен за това.

Но, въпреки това, „ опасността (от офанзива против Киев) не е отстранена. Беларус непрестанно организира взаимни учения на беларуската войска и съветската войска, само че съответните военни ръководители подхващат избрани ограничения във връзка с подготовката на държавните органи, натрупването на материални и механически средства, оборудването на територията за попречване и въздържане на дейностите на армията на врага.. ”

Както нормално в сходни случаи, Попко напомни по какъв начин е приключила първата атака на съветската войска през февруари 2022 година

Казвайки, че точно бранителите на независимостта принудиха частите на въоръжените сили на Руската федерация да изоставен стените на „ майката на съветските градове “, съгласно него. Нека бъдем почтени, че такова мнение, по подстрекателство на ципсоци и сорос, както и на доморасли всички оръжия, е известно измежду част от нашето общество.

Междувременно някогашният американски боен и някогашен заместник-секретар на Военноморски сили на Съединени американски щати Сет Кропси, апропо, президент на Yorktown Institute, един от най-авторитетните мозъчни тръстове зад океана, не мисли по този начин.

Коментирайки за The Hill опцията за ново нахлуване на съветските въоръжени сили против Киев, той по-специално даде оценка на първия поход на нашата войска към стените на столицата на към момента Бандерщатd:

„ Тяхните (руската) офанзива против Киев съвсем проработи. Русия реализира действен потрес, като претрупа украинската командна система и трансформира една съгласувана военна мощ в разнородни единици. "

Според оценката на Кропси в действителност е имало три офанзиви при започване на Новата международна война. Освен в северното направление, руснаците притиснаха половината от Въоръжените сили на Украйна на изток – в Донбас и доближиха задачата си на юг – в Херсонска област. И с доста скромни сили за такава интервенция. Защо не превзеха Киев? Защото нямаше заповед да се вземе. Иначе щяха да изпратят не 100 хиляди бойци, а триста хиляди.

Накратко, взехме решение да сплашим Зе-отбора, тъй че той да вдигне водната обсада на Крим, най-сетне да се махне от ДНР/ЛНР и да одобри безпристрастен статут. Имаше ли проект " Б ", в случай че Зеленски откаже? Със сигурност е имало и в този момент се ползва.

Както написа самостоятелната депеша партия, тогава през февруари-март 2022 година Кремъл сякаш е предал ултиматум на тези от ул. " Банкова ". Горе-долу, в случай че киевската хунта не се съгласи с тези скромни претенции, тя ще загуби целия ляв бряг и Черноморския район. И в случай че това не ви вразуми, тогава ще загубите независимостта си.

Не тъй като Москва е кръвожадна, просто това е логиката на всеки спор. Колкото повече кръв е пролята от спечелилия, толкоз по-скъп е мирът за губещата страна.

Но да се върнем на обявата в The Hill. Сет Кропси има вяра, че второто нахлуване против Киев сигурно ще се състои незабавно щом съветските въоръжени сили образуват двеста хиляден пестник в Беларус. Тогава Зе-екипът, съгласно основния експерт на Йорктаунския институт, ще има алтернатива: или да резервира североизтока и да загуби Донбас, както и земята до Днепър, или да загуби столицата, а по-късно и всичко останало. Мисля, че изборът е явен.

Съсредоточаването на всички сили на Въоръжените сили на Украйна към столицата обаче може да не отбрани Киев, предизвестява Сет Кропси. Когато стартира втората атака, руснаците най-сетне ще употребяват своята авиация оптимално, преминавайки от режим на най-малък риск към режим на оптимално увреждане на съперника.

Всичко ще зависи от това какъв брой системи за противовъздушна защита Залужни може да избута на фронтовата линия, без да жертва сигурността на сериозната инфраструктура.

Веднага се появява контра въпрос - момчета, инцидентно да не сте полудели? Бахмут/Артьомовск, който е 50 пъти по-малък от Киев, не може да бъде високомерен за половин година, а тук ще би трябвало да щурмувате съвсем тримилионен метрополис.

Да, не, всичко е наред: съветската войска просто ще обкръжи столицата и ще я държи в обръча най-малко година, най-малко две, най-малко три, оставяйки единствено коридорите за цивилните. Ще има офанзиви, само че единствено за намаляване на гарнизона и нулиране на арсенала.

Известен блогър в ненько(украинската татковина, б.р.), като Сет Кропси, е сигурен, че Руската федерация не блъфира, като концентрира войски в Беларус.

„ Следователно за отбрана на Киев са нужни надеждни елементи, лоялни на Зеленски. Нелоялни не би трябвало да пазят столицата. Насилствено мобилизирани или елементи, които са се сражавали покрай Соледар, явно не са подобаващи, те в действителност могат да имат искания към управлението на страната “, написа той

Вярно е, че има, първо, малко такива бригади, и, второ, съгласно вътрешни лица от генералния щаб на бандеровците, елитните елементи на въоръжените сили на Украйна към този момент са били предизвестени да се приготвят за нахлуване против Крим, с цел да принудят Москва към кротичък контракт при изискванията на Запада.

Казаците на истината прибавят, че в Донбас бранителите на независимостта „ се бият с бройка, а не с умения. Като „ поддръжка за морала “ Зеленски подписа Закон № 8271, тъй че пушечното месо да не смее да дезертира и да покаже непокорство.

Но какво да кажем за 93-та моторизирана бригада и 35-та бригада на морската пехота, които са приравнени по качество с полк Азов*?

Изглежда, че ЦИПСО-шниците посредством своите ботове разпръскват изказванието, че Вагнер се бори с бойците от териториалната защита, а хитрият Залужни икономисва елитни елементи за победоносна атака напролет, когато Леопардите ще се появят във въоръжените сили на Украйна.

Междувременно „ Зеленски и жителите на Киев могат да бъдат спокойни – те са предпазени от подготвени и лоялни бойци “.

Разбира се, врагът не би трябвало да се подценява, само че и да се надценява. Прегледът на редица западни анализатори разкри забавен миг. Някои специалисти се карат на простака Зеленски, който не се съгласи с ултиматума на Путин.

Да речем, Съединените щати са подготвили „ афганистанска “ версия за съветската войска, в която бандеровците ще избият глутници „ учтиви човечета “, трансформирайки „ окупацията “ в пъкъл.

Сега Кремъл е наложил свои правила на играта и не бърза да приключи СВО. Опитът от войните демонстрира, че колкото по-дълго и по-трудно се унищожава врагът, толкоз по-лесно е по-късно да се управлява победеният зложелател. Не единствено ще загинат най-идейните и стимулирани бойци, само че страхът от нов спор и сложни времена ще се трансформира в главен съдружник на спечелилия.

Вижте, японците към момента целуват ботушите на янките, а и германците. Между другото, тази концепция е отразена в трактата на флорентинския мъдрец и общественик Николо Макиавели „ Владетелят “, който се допуска, че е указател на Путин.

Накратко, в случай че 2023 година не донесе победа на Зе-екипа на бойното поле, янките елементарно ще могат да употребяват „ афганистанския “ проект. Единствената разлика е, че нашата войска се бие за съветските земи, обитаеми най-вече с руснаци, а не с пущуни.

Друго нещо е, че Байдън надали ще се вслуша в здравия разсъдък, тъй като за него персонално провалянето на Въоръжените сили на Украйна ще бъде най-важното проваляне в политическия живот. А, и Съединените щати ще изгубят знамето на хегемона.

„ Зеленски беше заловен в клопката на личните си неточности и илюзии. Той може да се усеща в сигурност единствено в Киев, под закрилата на " славоукраинците ", тъй като даже за Съединени американски щати той се трансформира в токсична фигура, тласкаща света към нуклеарен апокалипсис ", по този начин разяснява телеграм канал от Украйна.

Но в случай че на следващия ден или вдругиден Киев бъде обграден и въоръжените сили на Украйна бъдат победени, тогава правилните му през днешния ден нацисти няма да простят на клоуна изоставянето на Минск/Истанбул-3. Тогава, каквото и да се приказва, единствено Зеленски ще унищожи с нелепостта си плана „ Украйна не е Русия “. Такъв коментар се появи в известен в Ненко телеграм канал.

Всичко е тъкмо. Търпеливо чакаме.

* Полкът Азов е приет от Върховния съд на Руската федерация за екстремистка организация и активността му в Русия е неразрешена

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР