General Motors обяви първите подробности за нова своя система за асистрирано управление,

...
General Motors обяви първите подробности за
нова своя система за асистрирано
управление,
Коментари Харесай

Ultra Cruise: Нова система за автономно управление от General Motors

General Motors разгласи първите детайлности за нова своя система за асистрирано управление, наречена Ultra Cruise, която обещава да предложи опция за движение без интервенция от страна на водача по повече от 2 000 000 благи пътна мрежа в Съединените Американски Щати и Канада.

От GM разясняват, че Ultra Cruise ще предложи възможност за самостоятелно придвижване в 95% от сценариите на пътя, както и приложимост на съвсем всички общоприети пътища в Северна Америка. От автомобилната компания споделят също по този начин, че системата има капацитет да бъде развита до покритие от над 3.4 милиона благи пътна мрежа.

"Ultra Cruise освен трансформира по отношение на това, което предлага- ръководство без ръце от врата до врата, само че и технологично такова ", разяснява Дъг Паркс, изпълнителен вицепрезидент на подразделението Global Product Development. "Това е напълно вътрешна разработка ".

Ultra Cruise, която употребява композиция от камери, радари и LiDAR технология, ще бъде предназначена за консолидиране в луксозните модели на формиращите GM марки, до момента в който към този момент анонсирата ще може да бъде включена в оборудването на по-масовите пазарни оферти.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР