Geely и Renault Group обявиха, че са подписали писмо за

...
Geely и Renault Group обявиха, че са подписали писмо за
Коментари Харесай

Geely, Renault Group и Aramco с нова компания за нискоемисионни технологии и задвижвания

Geely и Renault Group оповестиха, че са подписали писмо за желание с колоса Aramco, което планува основаването на нова компания за разработка и произвеждане на нискоемисионни задвижващи технологии и системи.

Aramco влиза в новото съдействие под формата на миноритарен акционер в нова компания, която ще бъде благосъстоятелност на Geely Holding Group и Renault Group, и главната активност на която ще бъде проектирането и производството на мотори с вътрешно горене и хибридни решения за задвижване.

Новата компания, която ще разполага със 17 индустриални и пет развойни центъра на три континента, се чака да се трансформира в главен световен снабдител на задвижващи системи с общ индустриален потенциал от над 5 000 000 задвижващи системи, включително нискоемисионни ДВГ, хибридни (незареждаеми и зареждаеми) и трансмисии.

" Това партньорство с Aramco ще издигне нашата обща с Geely Group компания за мотори на идващото равнище и ще й даде летящ старт в надпреварата за ултра нискоемисионни технологии при моторите с вътрешно горене ", разяснява Лука де Мео, изпълнителен шеф на Renault Group. " Навлизането на Aramco вкарва неповторимо ноу-хау, което ще ни помогне да разработим революционни нововъведения в региона на синтетичните горива и водорода ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР