ГДБОП разби организирана престъпна група за разпространение на наркотици в

...
ГДБОП разби организирана престъпна група за разпространение на наркотици в
Коментари Харесай

ГДБОП удари мощна банда за разпространение на дрога!

ГДБОП разруши проведена незаконна група за разпространяване на опиати в Сливен. Членовете ѝ са арестувани в границите на профилирана интервенция, извършена на 19 септември, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Специализираната прокуратура повдигна обвинявания на 8 участници за произвеждане и разпространяване на опиати в Сливенско. Според събраните досега доказателства групата е работила от януари тази година, като всеки от участниците е имал съответни функционалности в активността ѝ.

В хода интервенцията в пространства, коли и у самите участници са открити и конфискувани разнообразни по тип опиати, както и прекурсори и субстанции, предопределени за произвеждане на амфетамини и други опиати. Назначена е експертиза, която да откри какви тъкмо са откритите химикали и за производството на какви наркотични субстанции са предопределени.

При претърсванията е открит и конфискуван и револвер със заличени номера. На 22 септември 2017 година Специализираният углавен съд е наложил мярка за неотклонение „ задържане под стража “ на петима от групата. На един от участниците е наложена мярка „ домакински арест “, а на останалите двама - „ парична гаранция “.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР