Газовата компания Овергаз явно действа вече конкретно за скъсване на

...
Газовата компания Овергаз явно действа вече конкретно за скъсване на
Коментари Харесай

Изглежда Сашо Дончев слага окончателно край на връзката с Газпром

Газовата компания " Овергаз " очевидно работи към този момент съответно за разкъсване на връзката с " Газпром ". Това ще стане посредством назад изкупуване на акции, като за задачата компанията на Сашо Дончев тегли заеми за 117 млн. евро от 5 разнообразни банки, като 100 млн. са планувани за назад изкупуване на акции,, базирайки се на данни от Търговския указател.
Тези дейности са изцяло предстоящи, откакто през 2015 година имаше раздор в връзките с съветската компания, която държи половината от акциите на " Овергаз инк ".
 Газпром желае да излезе от Овергаз " Газпром " желае да излезе от " Овергаз "
" Газпром " се надява да продаде каузи си в взаимната компания " Овергаз ". Руснаците се пробват да създадат това към този момент пет години, само че сдел...
Акционери в " Овергаз инк ” с по 50% са " Овергаз холдинг " и двете съветски компании - " Газпром износ " и " Газпром ". В " Овергаз холдинг " над 98,42% от дяловете са на записаната във Англия " Ди Ди Ай Холдингс Лимитид " и на Явор Маноилов.
Като автентичен притежател на " Овергаз инк " е посочен Сашо Георгиев Дончев. Той има компанията, защото държи 55% от акционерното присъединяване в " Ди Ди Мениджмънт ", което сдружение е едноличен притежател на " Ди Ди Ай Холдингс Лимитид " (DDI Holdings Limited), което от своя страна има 98,425% от акционерното присъединяване в " Овергаз Холдинг " АД. " Овергаз Холдинг " АД има 50% от акционерното присъединяване в " Овергаз инк ", написа в Търговския указател.
Каква е историята на раздялата -
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР