Гай Фиери е готвил за много известни личности през годините,

...
Гай Фиери е готвил за много известни личности през годините,
Коментари Харесай

Да готвиш за Ал Пачино в къщата на Силвестър Сталоун

Гай Фиери е готвил за доста известни персони през годините, само че с една звезда той е имал най-звездния си миг в кариерата до момента.
 Ал Пачино, Нур Алфалах и това ли е новата звездна двойка
Кое е 28-годишното гадже на Ал Пачино

Какво знаем за Нур Алфалах

И това е не какъв да е, а Ал Пачино. 54-годишният ресторантьор получава опцията да се срещне с артиста до момента в който готви за празненство в къщата на Силвестър Сталоун, на което участва и Арнолд Шварценегер.

Гай Фиери споделя, че в никакъв случай не се е чувствал специфичен, само че срещата с Ал Пачино към този момент е друга история. " Аз съм голям почитател на " Кръстникът ", признава той.

След като Силвестър Сталоун го показва, Гай Фиери сервира храната на Ал Пачино и се осмелява да го попита дали му харесва. Актьорът отвръща с простичкото, само че красноречиво: " Уау! "

Готвачът споделя още, че остава впечатлен от това какъв " същински " човек е Ал Пачино, какъв брой " благ, гальовен, готин пич е той. И когато някой хареса това, което правиш, е много особено. "
 Силвестър Сталоун, актьорската му кариера и завършва ли с нея артистът
Слага ли завършек на актьорската си кариера Силвестър Сталоун

Какво показа артистът

Колкото до връзките сред Гай Фиери и Силвестър Сталоун, знаем, че са се срещнали в Бевърли Хилс. Срещата им се случва година преди артистът да предложения готвача на гореспоменатото празненство. Първоначално Силвестър Сталоун му предлага да участва единствено като посетител, само че Гай Фиери упорства да готви, написа Us Weekly.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР