Gateway Experience потвърждава интереса на ЦРУ към астралните пътувания …През

...
Gateway Experience потвърждава интереса на ЦРУ към астралните пътувания …През
Коментари Харесай

Gateway Experience потвърждава интереса на ЦРУ към астралните пътувания

Gateway Experience удостоверява интереса на Централно разузнавателно управление на САЩ към астралните пътувания …През 80-те години на предишния век Централно разузнавателно управление на САЩ проверява техниката Gateway Experience за смяна на съзнанието и бягство от пространство-времето.През септември 2021 година няколко потребителя на обществената мрежа ТикТок откриват отчет на Централно разузнавателно управление на САЩ, в който написа, че преди съвсем четири десетилетия американската разследваща организация има вяра, че хората могат да пътуват през пространство-времето благодарение на техника, наречена „ Gateway Experience “.Техниката е предопределена да концентрира изхода на мозъчните талази, с цел да промени съзнанието и да избяга от рестриктивните мерки на времето и пространството.Казано по различен метод, това е система, която употребява аудиокасети, способни да манипулират мозъчни талази за предизвикателство на изменени положения на съзнанието, при които човек може да взаимодейства с „ нефизически “ аспекти на действителността.
Документът, озаглавен „ Анализ и картографиране на процесите на Портала “, е направен през 1983 година от Уейн М. Макдонъл – подполковник от армията на Съединени американски щати, с техническата помощ от Ицхак Бентов – израелско-американски биомедицински инженер. По това време Централно разузнавателно управление на САЩ се интересува от душевен проучвания, изключително от „ отдалечено наблюдаване “ – човек в положение да види действителни събития, без да е физически там, където се случват.

 1 469x600 - Gateway Experience удостоверява интереса на Централно разузнавателно управление на САЩ към астралните пътувания
Ако военните опитват с опита на Gateway Experience, те биха могли да намерят „ практическо приложение “ на астралното пътешестване.Според Централно разузнавателно управление на САЩ някои на практика приложения на тази техника са за превръщане на сила за лекуване на тялото, за пътешестване през пространството и времето, за достъп до нова информация за вероятни врагове и т. н. Поради това отчетът на Макдонъл заключава, че Gateway Experience е вероятен от позиция на физическите просвета и има капацитета да се употребява от разузнаването на Съединените щати.Четете още: Бруталния опит на Централно разузнавателно управление на САЩ – Подпроект 94Този разбор е разкрит през 2003 година дружно с няколко други файла на Централно разузнавателно управление на САЩ. Въпреки това, той остава неусетен в продължение на съвсем 20 години, до момента в който потребителите на ТикТок не го намират и оповестяват за него.В 28 страници Макдонъл написа, че в случай че военните опитват с астрална проекция, те биха могли да намерят “практическо приложение ” на астралното пътешестване, само че също по този начин показва, че би трябвало да са подготвени да реагират на вероятни срещи с нетелесни форми на умна сила, когато са превишени пространствено-времевите граници.Това кара американската войска да се пробва години наред да образова пси-войници, които да извършват задачи за “отдалечено наблюдаване ” в разнообразни райони по света.Публикуваната от Централно разузнавателно управление на САЩ версия обаче е непълна. Липсва й страница 25, която след това се трансформира в „ свещения Граал “ освен за хората, които се стремят към астрална проекция, само че и за последователите на теориите на конспирацията.Въпреки множеството претенции по Закон за независимост на информацията, документът по този начин и не е открит … До момента.Робърт Монро открива, че избрани звукови модели имат забележими резултати върху човешкия мозък.Оказва се, че страница 25 е владеене на Института Монро, защото техниките на документа се основават на учението на създателя Робърт Монро.

 Робърт Монро
Робърт МонроПрез 1950 година Монро стартира да показва доказателства, че избрани звукови модели имат забележими резултати върху човешкия мозък, в това число зоркост, унесеност и разширени положения на схващане. Самият той, до момента в който се подлага на „ образование за сън “, има чувства за парализа и трептения, съпроводени от ярка светлина, кулминиращи в прекарване отвън тялото. Това провокира интереса на тайните служби.Документът е бил „ заровен “, без никой да го е прегледа през всичките тези години. ТУК може да видите цялостната версия на отчета.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР