Гастрит и диабет – лечебна напитка с ленено семе Лечебната

...
Гастрит и диабет – лечебна напитка с ленено семе Лечебната
Коментари Харесай

Гастрит и диабет – пригответе си следната лечебна напитка!

Гастрит и диабет – лечебна напитка с ленено семе

Лечебната напитка се състои от 1 съставна част, само че резултатът й върху организма е необикновен!

Тази напитка има доста изгоди за здравето, а също по този начин оказва помощ за поддържане на естественото тегло и има превъзходен резултат върху кожата.

Лененото семе съдържа доста потребни субстанции, които включват: витамини, минерали и омега-3 мастни киселини и фибри, които възстановяват работата на червата.

Лененото семе дейно почиства тялото от отрови, възстановява обмяната на веществата, понижава кръвната захар и контролира апетита.

Тези семена всмукват нездравословните субстанции в организма, прочистват червата, а също по този начин доставят организма с лецитин, който подтиква метаболизма. Омега-3 мастните киселини, които съдържа лененото семе, задействат потните жлези в тялото, оказват помощ за топенето на непотребните мазнини и по тази причина е идеално за намаляване.

Освен за загубата на непотребните килограми, то е отлично и за поддържане на мечтаното от вас телесно тегло.

Тази натурална напитка се предлага от доста диетолози за лекуване на гастрит, стомашна язва, продължителен запек и хемороиди. Също по този начин оказва помощ при лекуването на цистит и пиелонефрит.

Приготвяне на целебна напитка от ленено семе:

Преди да си легнете, залейте 3 супени лъжици ленено семе с един литър вряла вода и го оставете да престои за една нощ. Най-добре е да употребявате термос.

Препоръчва се да се употребява 3-4 пъти дневно към 150 мл., половин час преди хранене. Напитката би трябвало да се подготвя всеки ден.

Напитката от ленено семе се употребява в продължение на 10 дни, последвано от отмора от 10 дни и курсът се повтаря още веднъж, с цел да постигнете стремежи резултат. Това ще ви разреши да регулирате тежестта и най-важното – ще отслабнете по здравословен и безвреден метод.

Ефектите са самостоятелни, само че с цел да се понижи телесното тегло до мечтаното, са нужни 3-5 курса на лекуване, като в същото време е належащо да се храните вярно и да не преяждате.

Можете да пиете тази напитка вместо закуска и вечеря. Можете да добавите мед към напитката, с цел да подобрите усета й.

При постоянна консумация ще забележите позитивни промени в кожата, която ще стане по-здрава, по-гладка и по-стегната.

Въпреки всички потребни свойства на лененото семе, има и противопоказания. Не се предлага за хора със съществени чернодробни болести. Ако болестта не е съществено, можете да консумирате в дребни количества.

Вижте още: Полезните приложения на лимона в семейството

Освен това, обърнете внимание, че ленът интензивно извлича пясъка и камъните от бъбреците и този развой би трябвало да бъде под строгото наблюдаване на доктор, с цел да се избегнат съществени затруднения.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР