Гастарбайтер седна зад волана на джипа си “Гранд Чероки” с

...
Гастарбайтер седна зад волана на джипа си “Гранд Чероки” с
Коментари Харесай

Бесен екшън с пиян гастарбайтер в дупнишко село, лее се кръв, хвърчат стъкла!

Гастарбайтер седна зад кормилото на джипа си “Гранд Чероки” с 1,3 промила алкохол и се блъсна в тухлена ограда на парцел в дупнишкото с. Джерман, оповестява struma.bg

25-годишният Красимир Райчов от с. Пиперево, община Дупница, си пристигнал в отпуск от Англия, където работи, и след няколко напитки седнал зад кормилото на джипа си, който към момента е с британски номера, и тръгнал да отмъщава на Тома Методиев от с. Джерман за скандал, зародил сред брат му Райчо Райчов и Тома. Преди да стигне до дома на Тома, гастарбайтерът се забил в тухлената ограда на прилежащата къща и я разрушил, блъснал и входната врата. Слязъл, изпочупил стъклата на голфа на Тома Методиев, паркиран против дома му, и си тръгнал с джипа. Сцената като от екшън филм се разиграла 30 минути след среднощ.

Жена, която живее покрай мястото на случая, описа: “Чу се мощен тропот към среднощ. Валеше мощен дъжд и не можахме да излезем да помогнем на Тома, в случай че се наложи. Чу се звук и от чупене на стъкла. Тома и братът на това момче, дето изкърти оградата на съседите и счупи стъклата на колата, имат остарели дрязги. Наскоро отново имаше проблем”, съобщи съседката. Красимир Райчов е със срязана ръка от счупените стъкла на лекия автомобил на Тома Методиев.

На мястото на случая пристигнали полицейски патрулки след подаден сигнал на тел. 112. Кр. Райчов е тестван с дрегер за алкохол. Устройството отчело 1,3 промила в издишания въздух. Срещу гастарбайтера е формирано досъдебно произвеждане за шофиране в нетрезво положение и за безчинство. Преди към две седмици още веднъж имаше екшън пред дома на Тома Методиев в с. Джерман.

Тогава братът на гастарбайтера – Райчо Райчов, отишъл с джипа пред дома на Тома да беседват по мъжки за пари, които Райчо дължал на Тома. Вместо диалог обаче се разиграл екшън. Р. Райчов примамил Тома да се качи в джипа му и го закарал наоколо до реката край селото. Роднини и на двамата отишли на мястото край реката и се почнало меле. Само бързата интервенция на полицията предотвратила по-тежки последствия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР