Гърция налага полицейски час и забранява музиката на два популярни

...
Гърция налага полицейски час и забранява музиката на два популярни
Коментари Харесай

Гърция налага полицейски час и забранява музиката на Закинтос и Крит |

Гърция постанова полицейски час и не разрешава музиката на два известни туристически острова за ограничение на разпространяването на ковид, заяви заместник-министърът за гражданска отбрана, представен от Българска телеграфна агенция.

Ограниченията влизат в действие от 13 август и ще обзет остров Закинтос, където епидемиологичният товар е повишен с 69 % спрямо предходната седмица, и столицата на Крит, Ханя, в която растежът му за същия интервал е 54 %. Мерките включват налагането на полицейски час през нощта и цялостна възбрана за стартирането на музика в заведенията.

" Призоваваме жителите и посетителите да съблюдават изцяло ограниченията и да лимитират разпространяването на вируса ", се споделя в известие на министерството за гражданска отбрана.

Гърция заяви за 2856 регистрирани новозаразени с COVID-19 в сряда и за 16 умряли по отношение на вируса. През предишния месец южните егейски острови бяха включени в тъмночервената зона от Европейския център за предварителна защита и надзор на болесттите, което планува ограничение на несъществените пътувания до островите, оповестява Българска телеграфна агенция.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР