Гари Каспаров, Каспаров.РуНевъзможно е да се борим срещу терористите заедно

...
Гари Каспаров, Каспаров.РуНевъзможно е да се борим срещу терористите заедно
Коментари Харесай

Най-опитният терорист в света седи в Кремъл, как да се борим тогава с тероризма

Гари Каспаров, Каспаров.Ру

Невъзможно е да се борим против терористите дружно с Русия, когато най-опитният терорист в света седи в Кремъл
Терористичната офанзива в концертната зала " Крокус Сити Хол " край Москва лиши живота на повече от 100 души, трансформирайки се в брутално закононарушение против човечеството. Много основни обстоятелства към момента са неразбираеми и бъдете сигурни, че те ще стават все по-малко ясни, до момента в който Кремъл се пробва да употребява рецесията в Русия и в чужбина. Атаката, осъществена малко след последните фалшифицирани избори, беше

зов за обединяване на диктатора Владимир Путин,

ден откакто Кремъл за първи път сподели, че Русия е във " война " с Украйна.

Официалната версия на Кремъл за случилото се към този момент се разпада. В един от най-наблюдаваните градове на Земята, където можете да бъдете задържан за 30 секунди единствено за прошепване „ не на войната “, терористичната офанзива продължи четвърт час и по-късно извъшителите просто са си тръгнали!

ФСБ, съветската работа за държавна сигурност, заяви, че е арестувала четирима обвинени покрай Украйна, една от най-пазените граници в света. Или може би обвинените в действителност са пътували до съдружника на Русия - Беларус, както сподели беларуският дипломат в Русия? Като се имат поради количеството материали и подготовката, нужни, с цел да бъдат нанесени толкоз големи вреди и то на обект с размерите на малко село, е доста необичайно по какъв начин терористите внезапно се трансфораха в нещастни дилетанти, които сграбчиха таджикските си паспорти и се насочиха към границата с фронта.

Всяко публично изказване на Кремъл и неговите пропагандисти ще бъде неистина, гарнирана с няколко полуистини. Това е нормална реакция на системата за сигурност в Русия, която е артикул на самия Путин. Както постоянно споделям,

имам вяра в случайностите, само че имам вяра и в Комитет за Държавна сигурност (на СССР)

Путин яростно отхвърли предизвестията на американското посолство, че на 7 и 18 март има евентуална опасност от терористична офанзива в концертна зала в Москва. (Как Съединени американски щати са разбрали за това? Беше ли им подсказано това от ИДИЛ или, както аз допускам, от „ къртици “ във ФСБ?). А по-късно, на 22 март, Путин подреди още стотици хиляди руснаци да бъдат привлечени в завоевателната война в Украйна.

Преди двадесет и пет години, когато тогавашният министър-председател Путин се нуждаеше от трамплин за президентската си акция, серия от терористични офанзиви против съветски домове станаха причина да стартира Втората чеченска война. В моята книга „ Зимата идва “, оповестена през 2015 година, показах голям брой доказателства, че това са терористични офанзиви под подправен байрак, осъществени от ФСБ. Толкова бе шокиращо, че бе мъчно да повярваш, до момента в който не схванеш що за човек е Путин. Той

няма алергия към кръвта,

съветска или друга, в случай че проливането й оказва помощ за реализиране на задачите му.

Преди двадесет и пет години Путин взе властта, извършвайки всеобщи убийства в Чечня. Днес, надявайки се да резервира властта, Путин прави всеобщи убийства в Украйна.

Слабостта на Запада предизвика съветската експанзия. Съветникът по националната сигурност на Белия дом Джейк Съливан посети Киев неотдавна, само че вместо да помогне на Украйна да се бори с ежедневните съветски офанзиви против нейната енергийна инфраструктура като и бъдат предоставени нужните оръжия, той явно се бе опитал да разубеди Украйна да прави същото против Русия. Миналия петък Financial Times заяви, че Съединени американски щати оказват напън върху Украйна да не нападна съветската нефтена и газова инфраструктура, защото се опасяват от повишаване на международните цени на петрола, което може да навреди на възможностите на Байдън да бъде избран отново за президент. Руската въздушна мощност опустошава Украйна, тъй като Америка даде обещание F-16 на Украйна, само че в това време споделя, че образованието на водачи лишава прекалено много време.

Миналата седмица администрацията на президента Байдън даже наложи несъгласие на изказване на Г-7, което осъди подправените избори в Русия.

Всичко това допуска, че президентът

Байдън се опасява повече от съветско проваляне,

в сравнение с от съветска победа. Това е страхливият нов международен ред. Белият дом е ангажиран да споделя на Украйна къде не може да стреля и да споделя на Израел къде не може да лови терористи. Вместо да води обединяване на демократичните съдружници против диктаторите, администрацията на Джо Байдън постанова ограничавания на съдружниците на Съединени американски щати.

Републиканското възпрепятстване на помощта за Украйна е почтено за пренебрежение, само че президентът Байдън не може да го употребява, с цел да оправдава личното си политиканстване и безучастие. Съединените щати имат най-големия боен боеприпас, който познава човечеството, само че той ръждясва в хранилища, до момента в който украинците умират. Хари Труман трябваше да се изправи против Сталин, пред който съобщи, че цялата отговорност носи той. Джо Байдън споделя, че отговорността е на представителя Майк Джонсън. Доналд Тръмп заплашва с изолационизъм в своите речи и изявления в обществените медии; а Байдън трансформира изолационизма в действителност, като отхвърля да се опълчи както на диктаторите, по този начин и на личната си вътрешна съпротива.

Когато Байдън се отдръпна от Афганистан, тогава Русия нахлу в Украйна. Байдън се отдръпна от Украйна и Хамас стартира война против Израел. Слабостта постоянно поражда експанзия.

Путин има вяра, че има потребност от безконечна война, с цел да резервира властта. Той основава условия за по-нататъшна радикализация на съветското общество и използване на нови апели за готовност. До лятото новобранците ще бъдат на фронтовата линия в Украйна. Украйна няма да може да оцелее през тази година, в случай че американските водачи не създадат това, което е вярно, а не това, което е политически оправдано.

Като всички диктатори, Путин знае по какъв начин да отклони вниманието от закононарушенията си. Терористичната офанзива в Москва ще отвлече вниманието на международната общественост от войната, която Русия води в Украйна, само че няма да отвлече личното й внимание. Скърбете за всеки почтен живот, изгубен в Москва, само че направете нещо, с цел да спасите същия почтен живот в Украйна!

Ако обвинен сериен палач е на независимост, първото нещо, което би трябвало да извършите, когато се случи друго ликвидиране, е да ревизирате алибито му. Путин е упрекнат във военни закононарушения и кървавата диря, която го следва, го прави

обвинен номер едно

Невъзможно е да се борим против тероризма дружно с Русия, когато най-опитният терорист в света седи в Кремъл.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР