Гърдите на средностатистическата европейка са се увеличили приблизително с три

...
Гърдите на средностатистическата европейка са се увеличили приблизително с три
Коментари Харесай

Българките и унгарките са с най-пищни деколтета

Гърдите на средностатистическата европейка са се нараснали почти с три размера, до момента в който междинният размер на пениса при мъжете е намалял с 3 см през последните 50 години.  Това демонстрира проучване на Superdrug, в което са взели присъединяване към 1200 европейци и американци, цитира в. " Телеграф ".

Мъжете имат междинен размер на пениса - 8,9 см и 16,2 см по време на ерекция. Мнозина от тях страдат от " синдрома на дребния пенис ", в резултат на което се подлагат на хирургически интервенции за увеличение. В същото време женските гърди са нарастнали с три размера, а българките и унгарките са посочени за дамите с най-пищни обиколки в Централна и Източна Европа.

Голяма част от европейците показват, че са удовлетворени от размера на мъжкото си достолепие, със приблизително слаб размер 8,9 см. Малко от тях оповестяват за неодобрение. Оказва се, че мъжете, които се тормозят от дължината постоянно страдат от " синдрома на дребния пенис ", което е по-скоро психологично заболяване, в сравнение с физическо. Именно тази група, подтикната от страха, подхваща хирургически намеси или приема съществени лекарства. Същото изследване открива, че 65% от дамите не се интересуват от половите си сътрудници, продължителността на тяхната ерекция и размера. Половината от тях означават, че не им пука,  до момента в който 30% акцентират, че сантиметрите са от изключително значение.

Любопитните обстоятелства гласят, че половото съзряване при дамите към този момент стартира на 10 години. Голяма част от дамите в развитите страни употребяват сутиен четвърт размер, което се дължи частично на измененията в храненето.   Интересното е, че едвам 20% от мъжете гледат лицето на дамите на първа среща, до момента в който 47% виждат първо гърдите им. Установено е също, че голата жена до кръста притегля повече внимание от изцяло голата жена.

Според статистиката 24% от дамите считат, че гърдите им са прекомерно малки; 16% от дамите са подготвени да си усилят гърдите оперативно; 20% от дамите считат, че гърдите им са прекомерно огромни и желаят да понижат размера им; 12% от дамите са недоволни от формата на гърдите си, а 44% от дамите са изцяло удовлетворени от гърдите си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР