Гардеробът на Шив – милиардерската дъщеря в семейство Рой от

...
Гардеробът на Шив – милиардерската дъщеря в семейство Рой от
Коментари Харесай

Кодиран лукс: В гардероба на милиардерите Рой от Succession

Гардеробът на Шив – милиардерската щерка в семейство Рой от хитовата HBO поредност Succession, има задоволително място, с цел да побере тъкмо толкоз токчета Manolo Blahnik, якета Gucci и чанти Fendi, колкото и този на Кари Брадшоу от Sex and the city.

Въпреки този факт, бизнес дамата рядко носи облекла, чиято марка можем да познаем с „ невъоръжено око “.

Както и другите представители от фамилията, тя избира тихия (или кодиран) разкош, неугледни детайли, които не се разпознават елементарно, в случай че не сте непристойно богати, написа в публикация по тематиката Wmagazine.  Това не прави облеклата от Succession по-малко завладяващи. Всъщност е тъкмо противоположното.

Гардеробите на актьорите (дело на дизайнера на костюми Мишел Матланд) са прекомерно шикозни с помощта на опростения си темперамент, а спомагателното предпочитание за идентифицирането им прави ползата на публиката още по-голям.

Изданието разкодира някои от ембеламатичните дрехи на персонажите в сериала за тези, които желаят да наподобяват най-малко малко на семейство Рой (и им припомня да заобикалят " неуместно обемни " чанти).

Рядко виждаме Шив Рой в ослепителен тоалет. Наследницата на Логън Рой нормално е в черна, сива или ледено синя гама.

Една от най-поразителните й визии е блейзър с колан на Michael Kors на стойност 2890 $, който тя носи върху камизола Zadig & Voltaire за 178 $.


В последния сезон на сериала Шив Рой е във втория триместър на бременността си, само че по никакъв метод не показва положението си. Разбира се, решението ѝ да резервира огромната си вест в загадка (дори от бащата), не е изненадващо за почитателите на поредност.

Най-изявеният кандидат за фамилната компания - Кендъл Рой, разполага с безконечен ресурс от сака Tom Ford.

Емблематичен е с кафявото си кожено яке на марката, което обича да комбинира спуловер с яка, създавайки непринудена и безгрижна визия. Друг от обичаните му аксесоари е шапка идиотка на Loro Piana и сиви маратонки от същата марка.


Шив, Ромул и Кендъл с емблематичното си яке за 7000 долара/Facebook Succession

Един от основните фешън моменти в сериала е когато Кендъл излиза на сцената пред вложителите в поръчковото си авиационно яке (само минути по-рано брат му Ромъл, за който Кендъл поръчва същото, отхвърля да излязат заедно). Якето е предоставено от Alpha Industries, основано на летателен костюм от сбирката им за пролет/лято 2023 година

Ако следите в сериала, няма по какъв начин да не сте забелязали златистото кадифено яке бомбър от Needles, обичано на шведският вложител Мадсън с вкус за бизнеса на семейство Рой. За страдание, продуктът към този момент е разпродаден, добавя изданието.


Фейсбук Succession

В Мадсън има състрадание, което се просмуква от всяка една негова пора. Изглежда, че за него е най-важно да потвърждава на всяка крачка, че е по-умен, по-страхотен, по-успешен от всички, с които поддържа връзка, или най-малкото от Рой. Но освен методът, по който приказва му разрешава да излъчва усещане за равнодушие. Начинът, по който се облича, също.

Докато Кендъл доста се старае (и харчи доста пари) да наподобява колкото се може по-непринудено, Мадсън просто наподобява доброволно.

Главният изпълнителен шеф на GoJo се облича като актуален природолюбител, въпреки и много сполучлив, който избира продукти на швейцарската марка Fjällräven. Това се отразява добре на човек като него, който безспорно разполага с „ всички пари на света “, само че обезверено желае по някакъв метод да остане покрай елементарния човек.

Зетят в фамилията – Том се доверява на Brunello Cucinelli за дрешника си.

Той обаче позволи фешън гаф и изглеждаше не на място в кашмирената си жилетка и прекомерно ярките маратонки Tod's по време на договарянията с Мадсън на негова територия в Скандинавието.

" Том постоянно се е опитвал да се облича елегантно, с цел да компенсира възприятието си на некомпетентност в фамилията ", разясняват фешън специалисти пред изданието.


Фейсбук Succession

Отне му известно време да откри почва под краката си, само че в четвърти сезон наподобява, че най-сетне е пристигнал на себе си, избирайки тъмносин вълнен костюм от Canali в един от епизодите.

Няма по какъв начин да не обърнем внимание и на нескопосания братовчед Грег, който остава извънредно непретенциозен в разноските си за облекло.

В Норвегия той се появи с карирано сако от Uniqlo за 50 $. Съвсем скромна цена даже на фона на „ по-евтиното “ сако Herno на Том, което се продава за 855 $.


Братовчедът Грег (вляво) постоянно е в близкото обграждане на зетя Том/Facebook Succession

Патриархът на семейството Логан Рой има по-претенциозен жанр от останалите членове на фамилията, акцентира Wmagazine.

На рождения си ден той по никакъв начин не се усещаше удобно ( " Защо всички са толкоз шибано щастливи? " ), само че най-малко облеклото му не даваше такива сигнали. Милиардерът носеше двуредна кашмирена жилетка от Gasp Polo.

За разходката след празненството Логън заложи на неугледна шапка в звук с тази на Кендъл и шал, съвършено спретнат в якето на Ralph Lauren.


Фейсбук Succession

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР