Гардът на Черноморец (Бургас) Евгени Хаджирусев отново бе сред лидерите

...
Гардът на Черноморец (Бургас) Евгени Хаджирусев отново бе сред лидерите
Коментари Харесай

Хаджирусев: Искахме да покажем, че можем да играем

Гардът на Черноморец (Бургас) Евгени Хаджирусев още веднъж бе измежду водачите на отбора си. 24-годишният баскетболист вкара 15 точки в мрежичката на Балкан (Ботевград), помагайки на бургазлии да запишат дебютния си триумф през сегашния сезон.
" Говорихме си за този мач, че желаеме да дойдем и да го спечелим, и от самото начало вярвахме, че можем да победим. Ключово за триумфа беше, че имахме сао 8 неточности. Предният мач имахме проблем с грешките и говорехме, че това би трябвало да го променим. Днес имаме единствено 8 и успяхме да се оправим и с битката. Това бяха двете основни неща, които взеха решение мача съгласно мен. На първо място ние сме доста добър колектив, всички момчета се поддържаме и през днешния ден излязохме пределно стимулирани.

Искахме да покажем, че можем да играем. На моменти даже нападението не ни вървеше, стреляхме под опциите си, само че все пак с отборна игра успяхме да изненадаме Балкан. Не считам, че успеха е чак някаква толкоз огромна сензация. Бяхме стимулирани да дойдем и да победим. Балкан също не са играли повече от 1 месец мач, както и ние бяхме в тази позиция. Във Варна отиваме за победа. След този прекрасен мач, който направихме през днешния ден, в събота би трябвало да затвърдим положителната игра и да се поздравим с триумф и там. Това е задачата ни ", показа баскетболистът на " акулите ".
Снимка:
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР