Галя от балет "Сатен", която си остава най-известната балерина на

...
Галя от балет "Сатен", която си остава най-известната балерина на
Коментари Харесай

44-годишната Галя от Сатен издаде тайната на добрата си форма

Галя от балет "Сатен ", която си остава най-известната балерина на Слави Трифонов от златните години на шоуто, разгорещи пристрастеностите в мрежата. "Знаете ли, че когато не сте в кондиция или нямате задоволително време и сила за тренировки и един добър стретчинг ще държи тялото ви в добра форма ", написа 44-годишната танцьорка в Инстаграм. "Има два метода за влияние върху мускулите - посредством редуциране и посредством издължаване. Издължените мускули са гъвкави, издръжливи и с добър външен тип за една жена.

Тази седмица бях болна и след всяко разпъване се усещах съвсем оздравяла. Снимах няколко пози от практиката ми през днешния ден ", прецизира още в поста си Галя. Напомняме, че сатенката не съумя да пробие като певица, откакто заряза балета и в този момент е дизайнер, като обръща особено внимание на банските костюми. Същите шарки тя употребява и в спортните си екипи, с които наподобява повече от зашеметяващо.

В апогея на славата си с балет "Сатен ", Галка рядко показваше половинката си, само че в този момент към този момент е претръпнала от възприятието за поверителност и залива обществената мрежа с тяхни общи фотоси. С предприемача Смилен Манов са образец и за съвършеното семейство, защото за кавги и раздели при тях в никакъв случай не се е говорило или най-малко не на висок глас.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР