Галина Косева е първата русенка, възползвала се от безплатните фризьорски

...
Галина Косева е първата русенка, възползвала се от безплатните фризьорски
Коментари Харесай

Благотворителната кампания за онкоболни жени в Русе продължава

Галина Косева е първата русенка, възползвала се от безплатните фризьорски услуги за онкоболни дами. В продължение на една година част от пациентките на Комплексния онкологичен център ще получат по три безвъзмездни процедури.

Русе

Преди година Галина Косева от Русе схваща, че е болна от рак. Следва интервенция, химиотерапия, а по-късно и лъчелечение. Тя е първата пациентка, която става част от благотворителната акция за онкоболни дами в града.
Галина Косева
„ Научих напълно инцидентно и това пристигна в точния момент за мен, тъй като ми предстоеше едно тържествено събитие, за което държах да наподобявам по-добре. А до тогава опитите у дома не бяха доста сполучливи. При всички положения се отразява позитивно, тъй като така и така самочувствието ни по ред аргументи е потиснато и има за какво. Едно такова нещо единствено би могло да ни приповдигне. Беше като малко приказно преживяване. “
В момента Галина е на 5-годишна хормонална терапия. Вярва, че е преодоляла заболяването.
Нина Йорданова – коафьор
„ Тя беше много обезпокоена, тъй като доста пъти се е боядисвала сама у дома, в резултат от химиотерапията косата не може да бъде покрита от боите, които тя си е слагала сама у дома. Боядисахме косата и тя остана очарована. Зарадва се. Остана прелестно сюрпризирана. “
Над 12 000 са записаните дами в Комплексния онкологичен център в Русе. Право на безплатните процедури ще получат тези, които през 2018-а завършват курс на химиотерапия, както и тези, които занапред ще се подложат на такова лекуване до края на годината.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР