Галин признава, че в професията, която си е избрал, винаги

...
Галин признава, че в професията, която си е избрал, винаги
Коментари Харесай

Певецът Галин: Родителите ми винаги са ме подкрепяли

Галин признава, че в специалността, която си е избрал, постоянно е имал поддръжката на фамилията си.

" Музиката беше детската ми фантазия. Исках да се занимавам с това от дребен. Чудих се към кой род да се насоча. В музикалното учебно заведение съм пял главно поп и учех ударни принадлежности. Но взех решение че желая да се развъртвам в бизнес, в който мога да спечелвам добре ". Това показа в студиото на " Събуди се " попфолк артистът Галин.

По думите му той е получил поддръжка от фамилията си при избора му на професионална кариера. " Баща ми, дядо и чичо ми са музиканти. Чрез мен те също изживяват фантазията си да бъдат известни ", безапелационен е артистът.

И добавя: " Компромисите, които трябваше да направя, одобрявам като път, който е трябвало да извървя. Най-трудно ми беше първоначално ".

Той е безапелационен, че макар епитета " чалгари “, в попфолка се вършат най-гледаните видеоклипове и най-големите шлагери. " Много актьори, които бяха в поп  жанра, пристигнаха публично при нас. Това, с което могат да похвалят реализатори като Преслава и Галена, доста мъчно артисти в поп жанра могат да се похвалят с толкоз огромен интерес “.

Певецът от няколко години се изявява и като продуцент, за което споделя: " Това ми е новата пристрастеност и е естествено продължение на музикалната ми кариера “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР