Галин и младият певец Адам са най-новата двойка във фолка.

...
Галин и младият певец Адам са най-новата двойка във фолка.
Коментари Харесай

Галин спи с младия певец Адам

Галин и младият артист Адам са най-новата двойка във фолка. Двамата реализатори към този момент не крият връзката си и даже записаха общо парче, което носи името „ Гучи ми приляга ”.

Преди време музикалният продуцент прилапа младока в лейбъла си и му е заречен да го направи звезда, напомня Lupa.bg. Адам и Галин са се срещнали в интернет, където напористият и напомпан продуцент си е харесал младото момче, настояват осведомени. В чалга сектора даже се твърди, че преди време Диона е заварила Галин да подарява с френски милувки младежа в офиса на компанията му. След като разказала за видяното на места, тя небрежно бе натирена от музикалната компания на добричлията „ Алфа мюзик ”.

Зад псевдонима Адам стои Николай Николов, който е на 23 години и е от София. Тренирал е футбол 9 години, само че травма стопира спортната му кариера. Учил е стопанска система в Берлин, само че поема по пътя на шоубизнеса и не приключва образованието си. Няма и музикално обучение. Адам набира от ден на ден известност, а дуетът с любовника му Галин ще го изстреля във висините на фолк музиката.

Според техни сътрудници обществена загадка е, че младокът има гей връзка с Галин и двамата постоянно пътуват дружно в чужбина. Адам постоянно пренощува в дома на продуцента си и кара автомобила му. Младежът очевидно е бисексуален, тъй като до неотдавна е имал връзка с момиче. Сега обаче се разтушава полово с Галин. Тук може да цитираме популярния афоризъм на Радой Ралин от края на 90-те години: „ Гейовете биват два бетера – гей за кеф и гей за кариера ”...
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР