Галена напълно е прекратила договорните си отношения с дългогодишните си

...
Галена напълно е прекратила договорните си отношения с дългогодишните си
Коментари Харесай

Ето по колко спестява Галена след раздялата с Пайнер“

Галена изцяло е прекратила договорните си връзки с дългогодишните си продуценти от музикална компания „ Пайнер ”. Звездата на фолка от няколко месеца към този момент не е част от компанията, потвърдиха нейни сътрудници. Макар че към този момент нито една от страните да не е оповестила публично за разлъката посред им, информация в каталога на компанията демонстрира, че гласовитата брюнетка към този момент не попада измежду изпълнителите във компанията.

Припомняме, че Галена е част от „ Пайнер ” от 2003 година, като през 2021 година се заприказва, че договорът й с компанията е изминал и тя не желае да го възобновява. В продължение на 2 години певицата въпреки всичко имаше договорни връзки с компанията, само че в този момент е решила да не ги възобновява.

Това значи, че отсега нататък най-голямата звезда в сектора ще си икономисва обилни суми всеки месец. „ Пайнер ” прибират 30% от хонорара й, който сега е закован на 12 000 лв., т.е. – по 3600 от всяко присъединяване. Певицата има над 10 уговорката месечно, което прави най-малко 36 бона, които ще икономисва.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР