Галакси Инвестмънт Груп е сред тазгодишните победители в най-престижния интериорен

...
Галакси Инвестмънт Груп е сред тазгодишните победители в най-престижния интериорен
Коментари Харесай

Галакси Инвестмънт Груп с награда за реновацията на InterContinental Sofia

Галакси Инвестмънт Груп е измежду тазгодишните спечелили в най-престижния интериорен конкурс на България, проведен от сп. Идеален дом. Призът е за най-новия петзвезден хотел InterContinental Sofia, в категория „ Реновация и реорганизация на хотел “.

„ Водещ принцип на екипа при реализацията на плана беше отношението към детайла във всеки стадий на реконструкцията, довършителните работи и обзавеждането. В този развой взеха присъединяване одобрени експерти, измежду които проектанти, дизайнери и консултанти, които одобриха предизвикването да създадат този план вероятен “, показа по време на церемонията шефът на Галакси Инвестмънт Груп Константин Бояджиев. В рамките на церемонията шефът на Галакси Инвестмънт Груп добави още, че едвам година след откриването си, Intercontinental Sofia към този момент е знак на най-голям хотелски стандарт и безкомпромисно качество. „ Поредното доказателство в тази посока е фактът, че хотелът в София е на трето място по качество на услугата измежду общо 150-те най-луксозни обекта от веригата в Европа “, показа той.



фотография Николай Литов, сп. "Идеален дом "

Обектът е напълно реновирана от Галакси Инвестмънт Груп, като в подтекста на съществуващата постройка е построено изцяло ново крило. Така хотелът към този момент разполага с общо 194 стаи, които се отличават с грациозен дизайн и първокласни петзвездни допълнения без аналог у нас.



Съвременният интериор на InterContinental Sofia дава непостижим комфорт и уют, създавайки подобаваща атмосфера както за работа и бизнес срещи, по този начин и за релакс с най-близките хора. Изисканият дизайн в стаите и общите пространства оставят у гостите чувството за предпазлив разкош, а вдъхновяващото изкуство, дело на подбрани български създатели, пресъздават живия дух на дестинацията. Емблематичното лоби е желана локация за срещи и фотосесии, а статуята на момичето с глухарчетата въплъщава вярата и неспирния блян към развиване.



Уникален за България е и Президентският апартамент, заемащ 268 кв. м. на последния етаж, осигуряващ непостижим комфорт на своите посетители. Той може да бъде запазен настрана или дружно с прилежащите му два жилището, предоставяйки опция за обособяване на целия седми етаж на хотела, което го прави идеално място за визити от най-високо равнище.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР