Галакси Инвестмънт Груп е големият победител в тазгодишното издание на

...
Галакси Инвестмънт Груп е големият победител в тазгодишното издание на
Коментари Харесай

Галакси Инвестмънт Груп с приз за реконструкцията на...

Галакси Инвестмънт Груп е огромният победител в тазгодишното издание на първия и максимален интериорен конкурс в България, проведен от сп. Идеален дом. Призът се връчва на капиталовата компания за реновацията и реконструкцията на петзвездния хотел InterContinental Sofia, който беше открит предходната година. На церемонията по награждаването участваха доста публични лица, измежду които кметът на София Йорданка Фандъкова, основният проектант на столицата Здравко Здравков, шефът на медийна група България Венелина Гочева, водещи експерти и специалисти в региона на архитектурата, интериора и дизайна, представители на бизнеса и други

„ Водещ принцип на екипа при реализацията на плана беше отношението към детайла във всеки стадий на реконструкцията, довършителните работи и обзавеждането. В този развой взеха присъединяване одобрени експерти, измежду които проектанти, дизайнери и консултанти, които одобриха предизвикването да създадат този план вероятен “, показа по време на церемонията шефът на Галакси Инвестмънт Груп Константин Бояджиев. Той добави, че едвам година след откриването си, Intercontinental Sofia към този момент е знак на най-голям хотелски стандарт и безкомпромисно качество. „ Поредното доказателство в тази посока е фактът, че хотелът в София е на трето място по качество на услугата измежду общо 150-те най-луксозни обекта от веригата в Европа “, показа той.

За да отговори на последните трендове в сектора и на високите стандарти на оператора, постройката на пл. „ Народно заседание “ 4 е напълно реновирана от компанията вложител Галакси Инвестмънт Груп, като в подтекста на съществуващата постройка е построено изцяло ново крило. Така хотелът предлага на своите гости общо 194 стаи, отговарящи на най-високите международни стандарти за качество и разкош, а на последния етаж е ситуиран и първият по рода си президентски апартамент у нас. Той се простира върху 268 кв. м. от седмия етаж на постройката и обезпечава непостижим комфорт, което го прави идеално място за визити от най-високо равнище. Съвременният интериор на InterContinental Sofia дава непостижим комфорт и уют, създавайки подобаваща атмосфера както за работа и бизнес срещи, по този начин и за релакс с най-близките хора. Изисканият дизайн в стаите и общите пространства оставят у гостите чувството за предпазлив разкош, а вдъхновяващото изкуство, дело на подбрани български създатели, пресъздават живия дух на дестинацията. Емблематичното лоби е желана локация за срещи и фотосесии, а статуята на момичето с глухарчетата въплъщава вярата и неспирния блян към развиване.

Като допълнение, първокласната дестинация предлага на своите гости и 5 съвременни мултифункционални зали за събития, комфортно ситуирани на един етаж, които обезпечават разнородни благоприятни условия за образуване на корпоративни срещи, конференции, коктейли, вечери или частни мероприятия. Обществените пространства са просторни и взаимно свързани, подобаващи за срещи и събития, за усамотение и работа.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР